Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a fűző (igazi acélmerevítős...

Ez a fűző (igazi acélmerevítős lent link) nem fehérnemű, igaz? Milyen hatással van az alakra? Megéri beruházni? Tényleg darázsderekat csinál és lehet benne normálisan mozogni? Minden infó érdekelne. :D

Figyelt kérdés

[link]

Köszi szépen!

2010. nov. 16. 14:38
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
32%

jha csak ez csunya:D amiről én beszélek az az a fajta ami simán összenyomja a bordáid is...

nem tudom leírni az a baj hogy milyen...

amiről te bezsélsz abban vannak ezek a merevítő pálcák. na abban nem pálcák voltak, tehát nem ilyen szállak, hanem kb olyan 5-10 centis kemény lapokból állt az egész, persze anyaggal bevonva. de nem ilyen téglalap alaku lapok, hanem mindegyik más hogy kövesse az alakod:D

jo midnegy is végülis, a lényeg hogy rohadt kényelmetlen volt szúrt a tüdőm ahogy levegőt vettem pedig nem próübáltam én se nagyokat venni, szóltak hogy csak piciket:D

2010. nov. 16. 19:45
 12/35 anonim ***** válasza:
50%
nincsenek meg a képek, de amúgysem látszik ilyen nagy csúnya ruha alatt volt:D
2010. nov. 16. 19:48
 13/35 anonim ***** válasza:
aztán egyébként az is lehet hogy hülye vagyok és csak nagyon sűrűn voltak benne a merevítések, de nekem egyértelműen lapoknak tűntek...
2010. nov. 16. 19:50
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Minden fűző összenyomja a bordád, de nem ez a fő rendeltetésük, hanem a derék összenyomása. Szóval a kialakításuk inkább olyan, hogy fent szélesebb, derékban meg egyre szűkebb. Nem értem, miért mondod, hogy nem nyomja a bordát az ilyen? Nagyon is nyomja, tapasztalat :D

De ezt a lapos dolgot el sem tudom képzelni, minden híres fűzőgyártó honlapját ismerem, de még sehol nem láttam olyat szerintem :O

2010. nov. 16. 19:57
 15/35 anonim ***** válasza:
50%

de látnád így mutogatom a gép ellőtt hoyg hoyg értem... csak leírni nem tudom:DDD

szval az a lényeg hogy uyge ennél a szálasnál oká hogy nyomja a bordád is, de mégis hirtelen karcsúsítja a derekad ahogy az általad linkelt képen is. ez meg karcsúsította, de valahogy arányosabban, nem volt benne akkora ugrás mert nem hajlott be annyira amerevítő cucc, hanem minél jobban huzták össze, az egész szűkült a bordáimnál is:D és egész hosszan a fenekemre nyúlt, ruha alá volt tervezve...

2010. nov. 16. 20:03
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

:) ez csak fűzőtípus kérdése:) amiket az utóbb linkeltem direkt tightlacingesek, tehát a darázsderékra mennek rá (én ezt a fajtát jobban csípem)

Meg az, hogy hol mennyire hajlik, attól függ, hogy hátul hogy húzzák meg! Ha fent szélesre hagyják, lent meg összehúzzák, akkor darázsderék lesz. Ha mindenhol egyformán, akkor meg arányos pálcika lesz az ember:D

hosszúságban meg amúgy is változóak: [link]

[link]

de igazából a nagyon hosszúnak semmi értelme, mert max, 40-45 centis zárókapcsokat és merevítőket gyártanak, annál hosszabbat nem igen.

2010. nov. 16. 20:12
 17/35 A kérdező kommentje:

Egyik válaszoló: igen, kérlek ird le priviben, hogy szerinted miért nem éri meg beruházni rá. :)

Másik válaszoló, aki nagyon otthon van a témában :D: és az a fűző amit én linkeltem, jó karcsúsitásra? Szóval ha megveszem és hordom, vékonyabb lesz a derekam?

Az ilyen [link] nem tetszik, mert lent olyan "szögletes", szóval nem simul hozza a derekadhoz meg a csipőhöz, de ez [link] nagyon szép.

Amit én linkeltem a kérdésben, az utóbbihoz hasonlit? Mennyi ideig kellene hordani, hogy darázsderekam legyen? Ez hogy működik? És mekkora méretű kellene legyen?

Kb. 162 cm vagyok, 49 kg. :D Jó, lehet igy nem tudod megállapitani. :D Köszi a válaszokat mindenkinek!!

2010. nov. 16. 20:23
 18/35 A kérdező kommentje:

Jaj és még csak annyi, hogy ezt lehet pl. buliban hordani vagy előadásokra vagy bárhova? Nem fehérnemű, igaz?

:) Megáll és nem csúszik, felnyomja a kis ciciket is stb..ugye? :D

2010. nov. 16. 20:25
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Az utóbbihoz hasonlít:) Illetve ahogy nézem, pont olyan a kialakítása, csak félmellesben. A fűzőket derékméretre osztják, szóval a derékméreted alapján kell dönteni. 1 hónap viselés után már bőven látszani fog a karcsúsodás, olyan mértékben, amennyire befűzöd magad. Ha mondjuk minden nap 10 centit fűzöl be, akkor annyival lesz kisebb a természetes derékméreted, de ha abbahagyod hónapokra a fűzőviselést, visszaáll az eredeti méretére (majdnem:D).

Egyébként ne tévesszen meg ez a kép, ez hátul egyáltalán nincs befűzve szinte, ennél sokkal jobban össze lehet húzni.

itt van róla egy vevő véleménye is: [link]

De egyébként ha nagyon nem vagy biztos magadban, írj nekik emailt/a fórumra nyiss egy topicot (én is regisztrálva vagyok ott), nagyon kedvesek és segítőkészek, és értenek is a fűzőkhöz!

2010. nov. 16. 20:31
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
:D Persze, hogy nem fehérnemű. Megáll, és felnyomja a melleid...:) én mindennap ilyeneket hordok az utcára, egyetemre, koncertre is néha. Ha hideg van, veszek alá egy hosszúujjú felsőt is, de egyébként elég vastag és nehéz anyagból készülnek, szóval melegítenek mint az állat (főleg, hogy összepaszíroznak az még rátesz:D)
2010. nov. 16. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!