Lányok! Ti milyen ruhát fogtok felvenni holnap?
jó kérdés:)
de sztem egy fekete csőgatya sárga/ piros/lila /kék/bánomisén milyen színű póló tornacipő (mellékesen bugyi zokni:D) pulcsi, kabát <--- ruha
füstös szemek, szempillaspirál, alapozó, szemzeruza, esetleg szemhéj tus, szájfény, pirosító <--- smink
16/L asszem ennyi:)
:OO hm előző nem túlzás ez a smink suliba?:/// füstös szem stb.. :S
NA mind1 a kérdésedre válaszolva, farmernadrág egy ingruhával+fekete bokacsizma + a kabátom és a sálam:) sminknek meg egy kis szempillaspirál és labello:)
nah jó így visszanézve télleg soknak tűnik (második vagyok:S) igazatok van ez így borzalmas lenne!!!:D
hát átgondoltam: a smink csak egy kis szájfény és szemceruza a legegyszerűbb aztán a többi meg majd ha kell jön :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D
Ruha: (bugyi, melltartó, zokni) Popeye - s új pólóm, új pulcsi/kardigán, farmer, deszkáscipő. - Suliba menet -: Fehér svájci sapka, barna bőrkabát.
Smink: Max. egy kis szempillaspirál, ha kedvem tartja, Labello (már ha ez sminknek számít).
(Haj: Befonom, piros hajpánt és kék - fehér szalagok belefonva a copfokba. ^^)
11/L
Ruha:(fehérnemű,alapdolog:D),csőnadrág,sportcipő,3/4-es ujjú fehér vagy barna póló csak nem tudom hogy a hosszított legyen vagy a sima.
Smink: semmi extra,alapozó és talán egy kis bézs szemhéjpúder.
Haj:Kivasalom mert ma hajat mosok,és ebbe sincs semmi extra.
Holnap eléggé átlagosan fogok kinézni mert örülök hogy összeszedem majd magam:)
Tollas kiskalap neccel az elején
Hosszú fekete, gyűrött ing-szerű felső
Krémszínű-fekete csíkos acélmerevítéses fűző
Horgolt fekete csipkés vékony pulcsi
Fekete alul fodros derékig érő kabát ezüstszínű gombokkal
Fekete csipkés kesztyű
Hosszú fekete szoknya
Fekete magassarkú fűzős peep-toe bokacsizma (hát ez érdekes így leírva...:D), kb. 10 centis sarokkal :)
Smink nem hiszem, hogy lesz rajtam, maximum szempillaspirál. 21/L
Bershka kicsit mélyülepű sötétkék csőfarmer
Tally Weijl vámpíros fekete rövidujjas top
Fekete bőr körömcipő
Fekete bőrdzseki
Pilótaszemüveg
Nagy fekete kézitáska
Melóhelyre
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!