'Plötyi' lányok! Fogtok rövidnadrágot felvenni?
tudjátok, az a 'plötyi' amikor valaki nem kövér, csak nem olyan izmos és kicsit így rezeg a combja, ha lép.. esetleg egy kicsit narancsbőrös is... az ilyen lányoktól szeretném tudni, hogy zavarja-e őket rövidnadrágban az utcán???
lécci, a sport meg fogyómániások ne írjanak... most nem arra vagyok kíváncsi, hogy kell ezen változtatni
Térdig érő nadrág.
Az rövid is, meg nem is látszik.
Szoknyát is max. ilyen rövidet, ennél kurtábbat nem veszek fel.
3. válaszoló:
kb én is ilyen vagyok :D mondjuk perpill 177/72 (most fogytam 2 kilót)
csak azért kérdeztem, mert engem nem zavar, hogy nem vagyok maximálisan vékony, meg ilyesmi, de hogy a többi ember hogy áll hozzá :D
Nekem se izmosak a combjaim (160/58), van még mit dolgozni rajtuk. Rendszeresen sportolok, de még nem tökéletes. Van rajtam felesleg.
Én úgy oldottam meg, hogy kicsivel térd fölé érő, vékony anyagú nadrágokat hordok, vagy lenge, de nem mini szoknyát veszek fel amikor nagy a hőség.
Nagyon szépen fel lehet ám "plötyisen" is öltözködni.
Még akár testhez simuló egyszínű nacit is felvehetsz egy hosszított, tarka pólóval.
Ja, és törökös nacik is vannak a ruhatáramban, ezek vékonyak, lengék, ápolnak és eltakarnak, és kényelmesek. 40 fokban is ideális.
De ezeket a mélyülepűeket nem szeretem, csak a normális ülepű fazont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!