'Plötyi' lányok! Fogtok rövidnadrágot felvenni?
tudjátok, az a 'plötyi' amikor valaki nem kövér, csak nem olyan izmos és kicsit így rezeg a combja, ha lép.. esetleg egy kicsit narancsbőrös is... az ilyen lányoktól szeretném tudni, hogy zavarja-e őket rövidnadrágban az utcán???
lécci, a sport meg fogyómániások ne írjanak... most nem arra vagyok kíváncsi, hogy kell ezen változtatni
En 5 eve nem hordtam utcan olyat.... :( Otthon a kertben meg itt ott el vagyok vele...de nem merem felhuzni. Cicanadragot hordok, csak is feketet, azt is szoknyaval, hogy azert eltakarja valami a labaimat. Igazabol ha a combjaim nem lennenek ilyen orosz tank meretuek semmi bajom nem lenne az alakommal, de csipototl lefele egyszeruen elefant vagyok(160cm es 62 kg)... :D A torok nacik is tetszenek van 2db de osszeer benne a combom :@ es ugy olyan rossz :@ :(
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!