Nekünk első nap ünneplőben kell lenni,mert reggel évnyitó,utána órák.De én fekete hosszúgatya,tornacsuka,fehér top,rá egy fehér ing,kicipzározva.
2010. aug. 28. 09:43
2/20 anonim válasza:
Fehér blúz, fekete szoknya, karcsúsított, fekete blézer (ha hűvös lesz), magassarkú cipő. Szeretem az elegáns öltözetet, úgyhogy nekem nem tragédia, ha csinosan kell kiöltöznöm.
17L
2010. aug. 28. 09:47
3/20 anonim válasza:
egy fekete farmert egy sima fehér pólót fekete cipővel meg ha hűvös lesz akkor egy pulcsit igaz hogy szürke de ez van :P és ebből nem kell átöltözni :P mert így is kényelmes lesz
2010. aug. 28. 09:52
4/20 anonim válasza:
aznap reggel lesz az évnyitó, szóval fehér lenge blúz, fekete szoknya, magassarkú, plusz ha hűvös lesz bőrdzseki.=D nem fogok átöltözni, nem halok bele, ha fekete-fehérben kell lennem a suliban.
2010. aug. 28. 10:01
5/20 anonim válasza:
Nálunk is aznap lesz az évnyitó,1-jén,utána nem lesznek órák,csak ilyen megbeszélés,meg hasonlók.Egyébként meg fehér blúz,fekete farmer,vagy szoknya,de nem hiszem,mert hűvös lesz,fekete kardigán,vagy ha esik fekete bőrdzseki,fekete magassarkú,fekete-flitteres beret sapi,lila kiegészítőkkel:)
16/L
2010. aug. 28. 10:16
6/20 anonim válasza:
Én még nem tudom:S
Lehet hogy ünneplőbe megyek, de lehet hogy átveszem
2010. aug. 28. 10:41
7/20 anonim válasza:
farmer egybetalpú szandi vmi csajos felső nem lesz ünneplő hehhe
20/l
2010. aug. 28. 10:54
8/20 anonim válasza:
Hosszított barack színű póló (by: New Yorker), Fekete hosszú leggings (by: H&M), és egy fekete balerína (by: kínai :)) kézitáska meg egy rózsaszínes barackos (by: turi)->
ékszer ezüst karperec, Swarowski fülcsivel
2010. aug. 28. 11:02
9/20 anonim válasza:
Nálunk is évnyitó után van tanítás, de mivel most megyek felsőbe, egész nap csak ofői lesz. Évnyitón fekete fodros szoknya, sima fehér felső, rá mindenképpen egy fehér buggyosított háromnegyedes tavaszi pulcsi-féleség. Nem hinném, hogy utána átöltöznék, mert szoktam így menni suliba (csak a fehér póó helyett valami mintás). Még a cipőt se veszem át, emrt a fekete balerinacipő nagyon kényelmes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!