Rózsafüzér lányon jól néz ki?
Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak olyan fiuk akik divatból hordják a rózsafüzért..és szerintem jól is néz ki?szerintetek az mien ha egy lányon van?Létszi a kérdésre válaszoljatok..és ne tereljétek a szót..kifejezetten a kérdésre.2010. nov. 11. 15:45
2/9 anonim válasza:
Ez mások vallásához tartozik és szerintem undorító,hogy divatot csinálnak belőle.
Fiukon sem áll jól főleg ha rózsaszín blúzzal kombinálják mint oly sokszor.
Egyébként leginkább cigányokon látom(ezt nem rasszizmusból írom)
Lányoknak is ugyanilyen nevetséges divatmajom hatású,de te tudod.
Nekem nem tetszik
4/9 anonim válasza:
fúj!! szerintem is nagyon gáz.. egyrészt nem szép, másrészt ez istent jelképezi, és igen, főleg a cigányok hordják, nekik meg nincs vmi szoros kapcsolatuk istennel, szóval NE HORDD.:D
5/9 anonim válasza:
Fiún és lányon is egyaránt gáz, mert mások vallásának a megcsúfolása. Ateista vagyok, de sosem sértenék meg senkit a vallásában azzal (sem mással), hogy divatkellékként hordom egy tárgyukat, ami az elmélkedéshez, imádkozáshoz, az istenükhöz köthető! Bunkóság!
6/9 anonim válasza:
ha hivő vagy akkor oké
ha egy páwa divatmajom akkor meg iszonyat gáz. bármilyen nemed is legyen. undoritó. nem vagyok vallásos, de nem aggatnám magamra semmiféleképpen
7/9 anonim válasza:
A rózsafüzér nem arra való, hogy hordják. Azzal imádkoznak. Szégyelld magad, hogy ilyenen gondolkodsz egyáltalán. Beszélgess a szüleiddel egy kicsit.
8/9 A kérdező kommentje:
Azaz(Y)Vanfej..már kérdezniselehet..
2010. nov. 18. 17:18
9/9 anonim válasza:
Hívő ember nem hord a nyakában rózsafüzért, Teréz anya sem tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!