Lányok, nők! Nektek mennyire komfortos, ha nyáron kánikulában más lakásában le kell venni a lábbelit és mezítláb kell lenni egész idő alatt?

Én otthon és vendégségben is mezítláb vagyok, nyári kánikulában meg főleg.
Mezítláb lenni nyáron felszabadító érzés, meg szerintem egy kicsit nőies is.
Eszembe nem jutna zoknit tartani a táskámban, csak azért mert másokon esetleg van. Több helyre szoktam nyáron vendégsébe járni, és a női ismerősök, családtagok mind mezítláb szoktak lenni, mert olyan lábbeliben is mennek el oda, meg hát ki őszintén bírja ki a zoknit 30+ fokban.
Én nyáron csakis futáshoz húzok fel zoknit, egyébként egyáltalán nem.
Ha meg kosz van valakinél, ahogyan a 3-as válaszoló is megemlítette, akkor az mondjuk elég nagy gáz és szégyen, akkor már lehet, hogy én is kérek valami papucs félét, de a zokni ezesetben is csak ront a helyzeten, mert a kosz ráragad, inkább lábat mosok utána. Olyan lakásba nem biztos, hogy utána szívesen bemennék.
Amikor én hívok meg barátnőket, vagy családtagokat, az nekik is természetes, hogy le veszik a lábbelit szó nélkül. Én nem feltétlen tudnék például papucsot se adni senkinek, mert lakásban nem szoktam hordani, szóval csak egy saru maradna valakinek, ha nem bírná ki mezítláb.
Egyébként tetszik ez a "Alig várom, hogy levehessem a lábbelit és mezítláb lehessek" opció.
29N

Mindig zokniban vagyok, szóval egyáltalán nem probléma.
(De amúgy ha mezítláb lennék, kérnék egy papucsot, már ha magától nem ad a házigazda.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!