Férfiak körében mért nem terjedt el a magassarku cipő?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 06:39
1/12 anonim válasza:
Kérlek szépen, ők kezdték és mi vettük át tőlük.
2/12 anonim válasza:
Ők már megunták. :D
De tényleg, először a lovasok hordták, mert biztosabbak maradt a kengyelben.
Amúgy meg legtöbbször kisebb a nő, és akkor sokat kellene hajolgatniuk XD
3/12 anonim válasza:
Igazából a kérdés az, hogy miért kopott ki a magassarkú és a harisnyaviselet a férfiak körében. Nem tudom amúgy.
4/12 anonim válasza:
Szerintem azért, mert rájöttek, hogy a nőknek jobban kell az a hiányzó + centik.
Én nagyon is érzem a 163 centimmel:D
5/12 anonim válasza:
Szerintem meg férfiaknál is fontos a magasság, szóval inkább az lehet, hogy ahogy az emberek polgárosodtak, és eltűnt az arisztokrácia, előtérbe került az, hogy a cipőben könnyen lehessen járni. A férfiruházat mindig is a praktikum felé hajlott, már ott, ahol erre szükség volt, és a polgárság körében meg a munkásoknál ez igencsak így volt.
6/12 A kérdező kommentje:
és van rá esély, hogy ujra elterjed?
2010. nov. 11. 16:23
7/12 anonim válasza:
és ezt honnan tudjuk?bár ne félj, egyre több olyan kérdést látok fent hogy pasi harisnyát hord, szóval igen. de neked ez miért is fontos?
8/12 anonim válasza:
Mert szerencsére se az szdsz, se az LMP nem olyan erős hogy ezt véghezvigye...
10/12 anonim válasza:
A férfiaknál most is lehet kapni magasarkút, ami kb. 4 centit emel. bele a cipőbe egy kis betét, ami plussz egy cm. Szerintem ez elég. Pl. ha van egy alacsony férfi, aki kb. 170 centi, akkor ezzel már átlagos 175 cm lesz.
De egy alacsony nő 150-160 cm jobban szüksége van a 5-10 cm pótlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!