Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Temu-n az XL-es női pólók...

Temu-n az XL-es női pólók valójában milyen méretű embereknek jók?

Figyelt kérdés

Hiába van odaírva, eddig ha online rendeltem valahonnan (Temuról még sosem), sose volt jó, vagy rövid, alig ért derékig, vagy szűk volt hason-háton, de olyan is volt, hogy lógott rajtam, holott a szokásos xl-es méretet rendeltem.

Aki már rendelt Temuról XL-es méretű pólót, mennyire volt megfelelő, és valójában milyen méretre jók? magasság, súly, körméretek, és mennyire takarja a csípőt, hasat? A póló hosszát nem is látom megadva, kellően hosszított fazonúak?

Ilyesmire gondolok, mint ez a póló:

[link]

ápr. 17. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ott van a méretsegédlet, ott meg tudod nézni, hogy a ruha melyik része milyen hosszú. Ezt össze tudod hasonlítani egy már otthon meglévő ruháddal, és akkor egész pontosan be lehet lőni, hogy mekkora méret kell neked.
ápr. 17. 19:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Mind a 147211 ruhagyártó az 1 személyes manufaktúrától a multikig megegyezett abban, hogy csak azért sem adják meg az egyes ruhadarabok méreteit rendesen centiben, hanem direkt csak ezzel a hülye betűzéssel?
ápr. 17. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!