Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bolyhos/szöszölős ruhára van...

Bolyhos/szöszölős ruhára van megoldás?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, mikor hordásban kibolyhosodik, vadonatúj ruhadarabról van szó, egy nagy vállkendőről.

Nagyon puha szövött anyaga van, az egész felülete bolyhos. Amivel alapból nem is lenne gond, szép is, puha is, jó is viselni, de a legtöbb felsőmön olyan szöszhegyeket hagy hátra, hogy két macska mellett nem nézek ki így soha. :D

Mivel alapból ilyen az anyaga, nem tudom, lehet-e ezen segítemi valahogy, többszöri mosásnál eltűnik-e vajon, vagy így jártam, minek kellett nekem puha kendőcske?

jan. 21. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:

A mosás akár ronthat is rajta.

Mit mond a cimke? Mi az öszzetétele?

jan. 21. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:

En az ilyet duhosen bevagom a kukaba. Magamnak sose valasztok nehezen kezelheto darabot.

Mindig olvasd el a cimkejet es jegyezd meg,h azt az alapanyagot es szovesformat nem valasztod tobbet.

jan. 21. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:

100% Polyester, szóval simán műszál (ma már mi nem az mondjuk), de ezen belül nincs részletezve, hogy pontosan milyen anyag.

Ki azért nem dobnám, mert ezt leszámítva tényleg nagyon jó. :) Reméltem, hogy menthető valahogy, de ezek szerint hiú ábránd.

jan. 21. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez akkor anyaghiba. Kuka. Mi dog fog jönni belőle a microplastic.
jan. 21. 20:28
 5/6 A kérdező kommentje:
:D :D
jan. 21. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Dobd a kukába. Nem hiszem ,h megéri neked borotvával borotválni kifeszitett állapotban. Minden felvet utan.
jan. 21. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!