Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A rövid ruhák rosszul állnak...

A rövid ruhák rosszul állnak a magas lányoknak?

Figyelt kérdés

Magas vagyok, hosszú lábakkal, 179cm. Végül is nem túl rövidek rajtam a ruhák, a fenekemet eltakarják, de mivel nagyon hosszúak a lábaim, aránylag rövidebbnek néznek ki rajtam. Amúgy filigrán alkat vagyok, 55kg.

Ilyen alkatom bután néz ki a rövid ruha?

jan. 13. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Legalább a combod feléig érjen.

Vegyél hosszabb ruhát és az a te magasságodon pont jó lesz

jan. 14. 16:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok . Szerintem is jól áll a rövid ruha a magas lányokon is ! Nekem legalábbis kifejezetten tetszik ! Nyugodtan felvehetsz nagyon rövidet is , az még jobban kiemeli a lábaidat . A miniruhához pedig ha lehet vegyél fel magassarkú cipőt is ! Úgy még szebb lesz az összhatás !
jan. 16. 16:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A leírásod szerinti alkatra bármit rá lehet adni, bármit felvehet, minden jól áll neki, testalkatok elemzésekor ezt a típust szokták szerencsés alkatnak hívni.
jan. 19. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!