A rövid ruhák rosszul állnak a magas lányoknak?
Figyelt kérdés
Magas vagyok, hosszú lábakkal, 179cm. Végül is nem túl rövidek rajtam a ruhák, a fenekemet eltakarják, de mivel nagyon hosszúak a lábaim, aránylag rövidebbnek néznek ki rajtam. Amúgy filigrán alkat vagyok, 55kg.
Ilyen alkatom bután néz ki a rövid ruha?
tegnap 19:30
1/10 anonim válasza:
Milyen alkalomra vennél fel ilyet?
Mennyi idős vagy?
2/10 A kérdező kommentje:
Hétköznapra, de elegánsabb szoknyás/ruhás stílusom van. 23 vagyok.
tegnap 19:38
3/10 anonim válasza:
1 vagyok:
a stílushoz ok, talán elegáns is, de kérdés, megfelel-e hétköznapra
4/10 A kérdező kommentje:
Miért ne felelne meg? Már olyan világot élünk, hogy mindenki azt vesz fel, amit akar. Csak szeretném, hogy jól álljon.
tegnap 19:58
5/10 anonim válasza:
ha csak azt akarod, hogy jól álljon, akkor gondosan meg kell válogatnod a darabokat; de az alapötlet becsülendő
6/10 anonim válasza:
Éppen a magas, hosszú lábú lányokon állnak jól, nem a törpéken.
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Én is viszonylag magas nő vagyok.
8/10 A kérdező kommentje:
#6 Ebben amúgy tévedsz. A hosszú ruha “tiltott” inkább az alacsonyaknak.
tegnap 21:04
9/10 anonim válasza:
A hosszú lábúaknak áll jól igazán. A rövidebb lábakon nem mutat jól a rövid szoknya.
10/10 anonim válasza:
179 cm 55 kiló? Ezt hogy számolta ki, manöken ön talán?
Amúgy el tudom képzelni, hogy a kilókhoz tartozó szoknyák neked inkább övek így. Volt 175/48as barátnőm, már ott is tudott vicces lenni.
De a kérdésre válaszolva, gyakorlatilag bármit veszel fel, ezekkel az arányokkal kiváló lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!