Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mire figyeltek harisnya...

Mire figyeltek harisnya vásárláskor? Meddig tudjáátok viselni?

Figyelt kérdés
Mert én híresen nagy harisnyanyűvő vagyok...

tegnapelőtt 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7%
Én arra figyelek, hogy véletlenül se vegyek.
tegnapelőtt 21:47
 2/13 Metionin ***** válasza:
73%
Sima utcainál, hogy jó legyen a méret és annyi. Az hogy meddig tart ki, inkább azon múlik, hogy mennyi "veszély" éri viselés közben. Székek, padok szélei, kiálló szálkák, beleakadó körmök, dörzsölős cipő, egyéb cucc ami beleakadhat pl. táskáról fityegő cuccok, cipzárak. Elég régóta már csak a lábujj részen szakadnak ki viszonylag hosszas használat után. Sulis koromban a szék 1 viselés alatt kinyírta.
tegnapelőtt 22:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Mostanában az Aldis jött be a legjobban, kifejezetten jól bírják.
tegnap 00:49
 4/13 gabor49 ***** válasza:
15%
#1 te egy elég igenytelen csaj lehetsz
tegnap 06:36
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
Nem az! Csak vannak nők, akik egész egyszerűen nem bírják elviselni. Ők sosem fognak tudni extra csinosan (mi többm szexin) felöltözni. Tudomásul kell venni és kész, ennyi...
tegnap 10:39
 6/13 anonim ***** válasza:
30%

Hálistennek a tízmillió szakértő országa már azt is tudja, ki írja az egyes választ.

Kognitív torzítás: A valóságot nem fedő, egyetlen séma, ami a beszűkült tudatállapotot mutatja. Egy irány van a fejben. Csakis nő lehetek, igaz? Csakis a harisnya tehet szexivé egy nőt?

Gyerekkori érzelmi elhanyagolásból indul, és környezeti, társadalmi, transzgenerációs traumák miatt az egész életet így élik le sokan.

Aki szeretne segítséget (nyilván ehhez felismerés kell), induljon el az önismeret útján, mert nagyobb baj lesz.

tegnap 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy ki írta az egyes választ. A kérdés inkább az, hogy mégis minek? Semmi gond, ha nem szereti a harisnyákat, szíve joga, de mi a francnak kell ideböfögni egy olyan kérdéshez, ahol olyanok vannak akik szeretik?
tegnap 11:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Te kedves #6-os (#1-es), a kérdés értelmezés megy?

"Mire figyeltek harisnya vásárláskor?"

Teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi vagy! Ha te nem vásárolsz harisnyát, akkor nem tudsz a kérdésre semmilyen érdemi választ adni. Ergo tök feleslegesen írod ide le a magánvéleményed. Innentől fogva senkit nem érdekel...

tegnap 11:18
 9/13 Poppy_99 ***** válasza:
77%
Én csak azt nézem van e lépésbetétje meg testszínűnél a színét szoktam hozzánézni a kezem színéhez. Azt, hogy RAJTAD melyik márka a tartósabb azt sajnos ki kell tapasztalni. Vagy vannak ilyen praktikák amikkel tehetsz a tartósság érdekében. Sokan hajlakkal fújják be, de én kibontás után kb fél órát szoktam meleg vízben áztatni, a melegtől nem lesz annyira rideg és jobban fog engedni az anyaga. Utána még vizesen felveszem és a lábamon megszárítom (max 10 perc alatt megszárad) közben mozgok egy kicsit ezzel is nyújtva a harisnyát. Nekem ezzel a módszerrel 15-20 felvételt is kibírnak vállalható állapotban ha nem éri valami sérülés. Utána még nadrág alá, otthonra vagy akár szexhez simán fel tudom még húzni.
tegnap 13:09
 10/13 A kérdező kommentje:
1 és 6. valami pszicho-oktondi belepofa 'szagember' aki elvégzett valami szaktanfolyamot de megoldatlan traumáival önteltségében nem bírja megállni hogy ne böfögje mindenhol tele a netet az áporodott mentális gyomortartalmával - ha kérik ha nem, de általában inkább nem!
tegnap 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!