Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok harisnyában lenni...

Szoktatok harisnyában lenni otthon?

Figyelt kérdés

Amikor hazaérek általában csak leveszem a nadrágot/szoknyát és csak harisnyában meg hoodieban maradok. Nekem ez nagyon kényelmes. Esetleg más is szokta ezt?

17L

dec. 19. 10:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem
dec. 19. 10:13
 2/23 subrette ***** válasza:
100%
Azt a nadrágot vagy szoknyát, amiben sokfelé jártam, és főleg tömegközlekedési eszközökön leültem, le szoktam venni otthon, mert otthon nem ülök le ugyanabban. De ilyenkor a harisnyát is leveszem, ha volt rajtam és felveszek valami kényelmes otthoni ruhát helyette.
dec. 19. 10:19
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Pont így vagyok én is. Ha hazaérek leveszem a szoknyát vagy a nadrágot és harisnyában meg felsőben vagyok. Nagyon kényelmes nekem is, szeretek abban lenni.
dec. 19. 11:00
 4/23 anonim ***** válasza:
Nem.
dec. 19. 11:32
 5/23 anonim ***** válasza:
19%
Nincs harisnyám, szívből gyűlölöm!
dec. 19. 12:30
 6/23 lauka00 ***** válasza:
100%
én is szoktam..otthon általában harisnyába vagyok, néha leggingsbe..mostanában elkezdtem magas derekú nadrágokat hordani..először csak otthon kipróbáltam milyen, majd elmentem üzletbe és fel próbáltam pár farmert leggingset..azóta így hordom, igaz meg hozza kell szoknom ezért is vagyok otthon mindig harisnyaba addig felhuzva amíg jön..imádom
dec. 19. 17:08
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen szeretek otthon igy lenni.

Valójában télen csak harisnyanadrágot és pólót hordok itthon.

dec. 20. 08:59
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a harisnyámat reggel felveszem, és csak fürdés előtt veszem le. Ha hazaérek, leveszem a szoknyát/ruhát, felsőt, és felveszek egy hosszított pólót ami a fenekem alá ér. Szerencsére mindig jó meleg van a lakásban, így simán jól érzem magam egy szál harisnyában.

35/n

dec. 21. 05:41
 9/23 anonim ***** válasza:
61%
En pai létemre igen kenyelmes szamomra. Télen leveszem.a farmert egy rövidnaci es harisnya van rajtam otthon.
dec. 21. 07:31
 10/23 Poppy_99 ***** válasza:
100%
Itthon én is mindig harisnyában vagyok, csak én inkább croptopot szoktam hozzá felvenni, meg mivel nejlonharisnyát hordok ezért szoktam még rá venni egy ilyen feszülős kisnadrágot meg ha fázik a lábam akkor még zoknit is.
dec. 21. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!