Szoktatok harisnyában lenni otthon?
Figyelt kérdés
Amikor hazaérek általában csak leveszem a nadrágot/szoknyát és csak harisnyában meg hoodieban maradok. Nekem ez nagyon kényelmes. Esetleg más is szokta ezt?
17L
dec. 19. 10:06
12/23 anonim válasza:
Természetesen, most is így vagyok.
Sima 40 Den-es fekete harisnya van rajtam.
13/23 anonim válasza:
Fiúként írok ide nem tudom szabad e. De én is ugyanúgy vagyok ezzel a harisnya dologgal mint egyes lányok. Ha haza jövök melóbol a lakásban rajtam is csak harisnyanadrág szokott lenni, nem szoktam rá venni semmit. Így sokkal jobb, mondjuk én kicsi korom óta hordok télen pamut vagy bordás kötött harisnyanadrágot én nagyon szeretem mert olyan jó meleg.
14/23 anonim válasza:
Sporolunk a futessel igy mikor hazaerek akkor is rajtam marad a harisnya es a szoknya. Aztan miutan letusolok utana felveszem az otthoni cicanadragot es abba vagyok.
15/23 anonim válasza:
Férfiként harisnyanadrágot nem viselnék el magamon, viszont ha aznap már nem megyek sehova akkor lefekvésig egy laza melegítőnadrág, vagy jégeralsó esetleg el van rajtam. Nem azért mert fázok, csak mert kényelmes.. (23+°C van)
17/23 anonim válasza:
Mem tudom.ide illik e.a.kerdesem.. en mindig harisnyaba vagyok otthon is. Ff vagyok..létezik.ferfi body?? A derekamat védené azert gondoltam..
18/23 anonim válasza:
#17 Nemtudom, én nőit hordok és príma.
19/23 krisztamnk válasza:
Ha hazaérek én is csak leveszem a szonyám/ruhám és felsőben vagy egy pólóban vagyok meg szál harisnyában esti fürdésig, nekem tök kényelmes. Igy télen meg vannak itthoni pamutharisnyák meg leggingsek és egy pulcsival hordom, kényelmes és meleg is.
20/23 anonim válasza:
Én is szoktam de csak a Nylonharisnyákat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!