Tényleg divat lett a fehér harisnya?
Figyelt kérdés
Egyre többször látom Pinteresten, Instán stb. Azt hittem, hogy alsó után már senki se hord.dec. 23. 19:19
3/6 Poppy_99 válasza:
Egyik barátnőm nagyon jól be tudja illeszteni a stílusába a fehér harisnyát mert elég magas és elég vékonyak a lábai és tényleg jól áll neki ez a balerina vibe. Szerintem kb 13 éves kornál van az a határ amitől felfelé már nem sok embernek áll jól.
4/6 Metionin válasza:
Sokszor ami elterjed online a épeken, az a való életben nem. Egyrészt a fehér harisnya hamar koszolódik, másrészt keveseken mutat jól. Másrészt annyira nem lehet elterjedt, mert nem nagyon látok boltokban, mindig figyelem ha olyan helyre megyek mert balettozok és oda vennék ha találnék de általában rendelnem kell. Boltban max ilyen áttetszők vannak.
5/6 anonim válasza:
én minden ünnepen igy Karácsonykor is mindig a fekete rakott szoknya alatt fehér harisnyát viselek és akkor még fehér blúzt felülre. Apuci elvárja ezt az ünnepi öltözéket. ez hagyomány nálunk.
6/6 anonim válasza:
Én szoktam néha viselni, de ennek ellenére nem divat szerintem, rám is sokszot furán néznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!