(a nőkhöz szólnék) Mennyire tartjátok kényelmesnek a bőrhatású nadrágokat, esetleg szexinek vagy vonzóbbnak? Milyen érzés hordani? (Páromat szeretnén megajándékozni)
Figyelt kérdés
Megmerjem venni nélküle?dec. 29. 10:13
1/11 ívy1 válasza:
Nekem több is van. Mások szerint jól áll nekem,és én is jól érzem magam benne.Én azt javaslom hogy mindenképpen a méretében vegyél,ne az one size méretet, meg azt is jó lenne tudnod hogy milyen nadrágokat hord, magas vagy normál derekút.
2/11 anonim válasza:
Ez egy nagyon megosztó dolog, valakinek vagy tetszik, vagy utálja, nincs igazán középút. Ha tetszene neki, valószínűleg már rendelkezne ilyennel...
3/11 A kérdező kommentje:
2 es erre azt tudom mondani hogy nem mer lépni a divat világban és kb olyan mint ha nem lenne saját vágya ez ügyben, pl sminkelni sem sminkeli magát, persze ez nem gond részemről de abban nem tudok aszisztálni de a ruhában, talán :)
dec. 29. 16:58
4/11 anonim válasza:
Hát én nem javasolnám a nadrágot ajándéknak. De semmilyet. Mert nagyon nehéz belőni, hogy jól fog-e állni neki. Hiába bizonyos méret, jó kell legyen hosszban, csípőben, előnyösen kell álljon fenék tájt.. persze ha belekalkulálod, hogy levásároljátok hogyha nem lesz jó, akkor be lehet próbálni.
5/11 Metionin válasza:
Én szeretem, kényelmes de az a fajta, aminek a belseje bélelt. Most egy olyanom van, aminek a derékrésze kétoldalt fűzős. Az nem érdekel, hogy most épp divat-e vagy szexinek tartják-e, jó alak kell hozzá és akkor jól néz ki, ennyi. Én másnak azért nem vennék, mert a nadrágot elég nehéz eltalálni, főleg ha feszülős fazon. Hülyén néz ki ha eláll vagy ráncosodik valahol, meg kényelmetlen is.
6/11 anonim válasza:
Én eddig nem találtam olyat ami tetszene. Boltokban szoktam próbálgatni, de valahogy nem az én világom, mindegyikkel bajom van. Vagy iszonyat vékony az anyaga és a bugyim vonala átlátszik. Vagy gagyi az anyag, már a boltban gyűrött, vasalni ezt nyilván nem lehet. Meg csomószor a fenekemet is úgy látom mintha lapítanák, pedig alapból nincs rossz formája. De valahogy ez a műbőr anyag nem adja ki. Egy skinny farmerben sokkal szebben kirajzolódik. Márpedig nyilván akkor vennék fel bőrutánzatot ha épp szexizni akarnék.
Szerintem látatlanban ilyet nem jó venni.
7/11 anonim válasza:
Hát én többször is vettem a páromnak, és talán kétszer ha nem volt jó. Mindenképpen ismerni kell a méretét,betűben és számozásban is. Egy próbát megér.
8/11 A kérdező kommentje:
5 ös kérhetek képet a típusról?
tegnap 04:57
9/11 Metionin válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezek elég szexik... Belül lehet hogy bundás? Vagy full latex?
Ezek simán mennek utcára? Milyen felsővel nem túl hivalkodó?
tegnap 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!