Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » (a nőkhöz szólnék) Mennyire...

(a nőkhöz szólnék) Mennyire tartjátok kényelmesnek a bőrhatású nadrágokat, esetleg szexinek vagy vonzóbbnak? Milyen érzés hordani? (Páromat szeretnén megajándékozni)

Figyelt kérdés
Megmerjem venni nélküle?

dec. 29. 10:13
1 2
 1/11 ívy1 ***** válasza:
100%
Nekem több is van. Mások szerint jól áll nekem,és én is jól érzem magam benne.Én azt javaslom hogy mindenképpen a méretében vegyél,ne az one size méretet, meg azt is jó lenne tudnod hogy milyen nadrágokat hord, magas vagy normál derekút.
dec. 29. 11:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon megosztó dolog, valakinek vagy tetszik, vagy utálja, nincs igazán középút. Ha tetszene neki, valószínűleg már rendelkezne ilyennel...
dec. 29. 16:27
 3/11 A kérdező kommentje:
2 es erre azt tudom mondani hogy nem mer lépni a divat világban és kb olyan mint ha nem lenne saját vágya ez ügyben, pl sminkelni sem sminkeli magát, persze ez nem gond részemről de abban nem tudok aszisztálni de a ruhában, talán :)
dec. 29. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem javasolnám a nadrágot ajándéknak. De semmilyet. Mert nagyon nehéz belőni, hogy jól fog-e állni neki. Hiába bizonyos méret, jó kell legyen hosszban, csípőben, előnyösen kell álljon fenék tájt.. persze ha belekalkulálod, hogy levásároljátok hogyha nem lesz jó, akkor be lehet próbálni.
dec. 29. 17:51
 5/11 Metionin ***** válasza:
100%
Én szeretem, kényelmes de az a fajta, aminek a belseje bélelt. Most egy olyanom van, aminek a derékrésze kétoldalt fűzős. Az nem érdekel, hogy most épp divat-e vagy szexinek tartják-e, jó alak kell hozzá és akkor jól néz ki, ennyi. Én másnak azért nem vennék, mert a nadrágot elég nehéz eltalálni, főleg ha feszülős fazon. Hülyén néz ki ha eláll vagy ráncosodik valahol, meg kényelmetlen is.
dec. 29. 19:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig nem találtam olyat ami tetszene. Boltokban szoktam próbálgatni, de valahogy nem az én világom, mindegyikkel bajom van. Vagy iszonyat vékony az anyaga és a bugyim vonala átlátszik. Vagy gagyi az anyag, már a boltban gyűrött, vasalni ezt nyilván nem lehet. Meg csomószor a fenekemet is úgy látom mintha lapítanák, pedig alapból nincs rossz formája. De valahogy ez a műbőr anyag nem adja ki. Egy skinny farmerben sokkal szebben kirajzolódik. Márpedig nyilván akkor vennék fel bőrutánzatot ha épp szexizni akarnék.

Szerintem látatlanban ilyet nem jó venni.

dec. 29. 22:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én többször is vettem a páromnak, és talán kétszer ha nem volt jó. Mindenképpen ismerni kell a méretét,betűben és számozásban is. Egy próbát megér.
dec. 29. 23:27
 8/11 A kérdező kommentje:
5 ös kérhetek képet a típusról?
tegnap 04:57
 9/11 Metionin ***** válasza:

#8. Ezekhez hasonló de pont ugyanolyat nem találtam.

[link]

[link]

tegnap 10:16
 10/11 A kérdező kommentje:

Mondjuk ezek elég szexik... Belül lehet hogy bundás? Vagy full latex?

Ezek simán mennek utcára? Milyen felsővel nem túl hivalkodó?

tegnap 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!