Milyen érzés fűzőben lenni?
Figyelt kérdés
25/Laug. 1. 22:53
1/8 anonim válasza:
Az abroncsos szarok rohadt kényelmetlenek. Sima abroncs nélküli, esetleg szexibb darab kényelmes is lehet. Nekem jó érzés ahogy ad egy plusz tartást, de amúgy nincs rá igazán szükségem. Szeretek szexibb cuccokat hordani, nőiesebbnek érzem magam benne.
4/8 Metionin válasza:
Nekem tetszik, hogy tartást ad de sima mindennapi dolgokhoz kényelmetlen. Az tuti, hogy nem kell figyelnem benne, hogy görnyedek-e, mert nem engedi :D de inkább a kinézete miatt veszem fel.
5/8 anonim válasza:
Nagyon kényelmetlen. Szorít és nem tudsz mozogni tőle. Valamit felvenni a földről kész kihívás.
6/8 anonim válasza:
Ha megfelelő méretet választasz belőle, és csak annyira fűzöd szorosra, hogy a bordáid szabadon mozogjanak, miközben levegőt veszel, ugyanúgy funkcionál, mint bármilyen más ruhadarab.
A kutyát nem érdekli, hogy az most egy blúz, felső vagy egy szép korszázs, ami alá nem kell melltartót vennem, annyira jól tart.
7/8 anonim válasza:
Én divat céljából készült fűzőket szoktam hordani, nem a funkció a lényeg. Nem a leg kényelmesebb ruhadarab de ha nem szorítom meg el lehet benne lenni egész nap.
8/8 anonim válasza:
Nekem jó érzés, imádom, ahogy ölel! ):(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!