Hogy tudnám a Vinted eladásaimat bepörgetni?
Én is szoktam használni a bemutatót, nekem inkább az első nap használ, akkor nagyon, a többi nap már egy fokozatos pangás, így a 3 naposat ajánlom + néhány terméket - ami pl. régebb óta fel van töltve - ki is emelek.
Vannak a Vintedes Facebook-csoportoknak a Messengeren is csoportjaik, oda is be szoktam küldeni az oldalam (screenshot formájában, hogy a termékeim is látszódjanak) és hozzáírom, hogy minden ajánlatot elfogadok, sajnos nekem tök mindegy sokszor, hogy mennyiért, csak vigyék, mert kellene a hely🤣
Ha valaki beszívez valamit, küldök neki egy pár száz forinttal kevesebb árajánlatot.
Ha van olyan termékem, amit sokan hozzáadtak a kedvencekhez, abból pár száz forintot elengedek, ugye azt mindnyájan látják a szívezők közül.
A hashtagek nem tudom, mennyire válnak be, de kerestem már kulcsszavakra, így biztosan működik, én még nem próbáltam. De a lengyeleknél nagyon jellemző, hogy rengeteg oda nem illő dolgot hashtegelnek. 🤣
Meg ugye egy figyelemfelkeltő kép - ami nálam jó minőségű, természetes fényekben készült fotókat jelent, a kevesebb néha több alapon.
Nekem így lendült fel az eladásom, az elmúlt két héten kb. 30 csomagot adtam fel román, lengyel és magyar felhasználóknak, a Packeta-ponton a pasi már úgy volt vele szerintem, mikor meglátott, hogy “már megint te?”😂😂
Még egy dolog: a december zsúfolt hónap, valszeg több napot fog igénybe venni a kiszállítás.😒
Sok sikert!🤗
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Itt az 3. választ én írtam, ide is megállja a helyét szerintem.
Én azt szoktam, hogy hetente feltöltöm az eladni kívánt terméket új képekkel. A lájkolgatóknak küldök ajánlatot, ha nem reagálnak 1 napon belül akkor megy a tiltás. Ez nem az instagram.
Régen volt olyan termékem ami 3 hónapig fent volt vagy 80-90 kedveléssel, most meg 1 hónapon belül eladok mindent, max 10 kedveléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!