Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tudnám a Vinted eladásaim...

Hogy tudnám a Vinted eladásaimat bepörgetni?

Figyelt kérdés
Használtam szekrény bemutatót, de egy hajvasalót, egy iPhone Xs-t és egy nadrágot tudtam 1 hét alatt eladni. Össz-vissz 15 ezer forintot zsebeltem be vele. Tudom kicsit röhejes a leírtak alapján. Jelenleg 73 termékem van, leginkább Zara,H&M, Retro Jeans női ruhák, babaruhák, cipők, alkalmi cipők. Hogyan pörgessem be?

dec. 8. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam használni a bemutatót, nekem inkább az első nap használ, akkor nagyon, a többi nap már egy fokozatos pangás, így a 3 naposat ajánlom + néhány terméket - ami pl. régebb óta fel van töltve - ki is emelek.

Vannak a Vintedes Facebook-csoportoknak a Messengeren is csoportjaik, oda is be szoktam küldeni az oldalam (screenshot formájában, hogy a termékeim is látszódjanak) és hozzáírom, hogy minden ajánlatot elfogadok, sajnos nekem tök mindegy sokszor, hogy mennyiért, csak vigyék, mert kellene a hely🤣

Ha valaki beszívez valamit, küldök neki egy pár száz forinttal kevesebb árajánlatot.

Ha van olyan termékem, amit sokan hozzáadtak a kedvencekhez, abból pár száz forintot elengedek, ugye azt mindnyájan látják a szívezők közül.

A hashtagek nem tudom, mennyire válnak be, de kerestem már kulcsszavakra, így biztosan működik, én még nem próbáltam. De a lengyeleknél nagyon jellemző, hogy rengeteg oda nem illő dolgot hashtegelnek. 🤣

Meg ugye egy figyelemfelkeltő kép - ami nálam jó minőségű, természetes fényekben készült fotókat jelent, a kevesebb néha több alapon.

Nekem így lendült fel az eladásom, az elmúlt két héten kb. 30 csomagot adtam fel román, lengyel és magyar felhasználóknak, a Packeta-ponton a pasi már úgy volt vele szerintem, mikor meglátott, hogy “már megint te?”😂😂

Még egy dolog: a december zsúfolt hónap, valszeg több napot fog igénybe venni a kiszállítás.😒

Sok sikert!🤗

dec. 9. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Itt az 3. választ én írtam, ide is megállja a helyét szerintem.

dec. 9. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

Én azt szoktam, hogy hetente feltöltöm az eladni kívánt terméket új képekkel. A lájkolgatóknak küldök ajánlatot, ha nem reagálnak 1 napon belül akkor megy a tiltás. Ez nem az instagram.

Régen volt olyan termékem ami 3 hónapig fent volt vagy 80-90 kedveléssel, most meg 1 hónapon belül eladok mindent, max 10 kedveléssel.

dec. 9. 19:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Már bevetettem amit írsz utolsó! Akiknek küldtem ajánlatot kb 20 fő, egy sem jelzett vissza. Volt olyan is aki emiatt tiltott. Nekem ez nem jött be. De levettem a 2 hónapnál régebbieket és új képekkel, hashtagekkel feltettem. Így lett 1-2 eladásom. Most nem annyira megy az eladás. Lehet már kivásárolták magukat az emberek.
dec. 15. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!