Egy ideje a Vinteden egyáltalán nincs nézettségem, hiába töltök fel új ruhákat, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Nem változtattam semmit, ugyanúgy tettem fel ruhákat, de mintha egyszerűen nem jutna el senkihez, a nézettség 0 marad. Egy-másfél hónapja van ez, előtte volt nézettség. Olyan mintha egyik napról a másikra történt volna valami. A hirdetéseim láthatóak amennyiben valaki rákeres, tehát léteznek, csak nem jutnak el senkihez.dec. 7. 17:05
1/3 anonim válasza:
Ha a ruháid H&M, C&A, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Nike, Adidas (stb) akkor azt nem veszi meg senki, mert értelemszerűen vesznek a boltban.
2/3 anonim válasza:
Ugyanez történt velem is. Valahol hallottam, hogy ha x ideig nem töltesz fel, pl 2 hétig mindennap legalább 2 terméket feltettél és utána 1 hétig semmit nem teszel ki, akkor a következő hirdetéseidet hátra rakja az algoritmus büntetésből. A következő pedig az, hogy orrba-szájba hirdetik, sőt bónuszt kap aki az ismerősét is az oldalra csábítja, úgyhogy egyre több a felhasználó. Értelemszerűen az eladói oldalon sokkal többen vannak, mint a vevőin sajnos.
3/3 anonim válasza:
Utolsó, ez komoly?
Az algoritmus ilyet csinál? Miért vajon?
Egyébként a kérdésre válaszolva:
Nekem volt/van olyan feltöltött cuccom amit nagyon sokan megnéztek, van amit kb. senki.
Van ami szinte azonnal elment, van ami hónapokon át nem.
És nem tudom azt mondani, hogy a fast fashion vagy a nem fast fashion ilyen vagy amolyan. Teljesen vegyes.
Az új címkés cucc ment el mindig legkönnyebben, még ha nem olcsón hirdettem akkor is. De volt, hogy használt, kiváló jelölésű ruha is aznap elkelt.
Elég vegyes a kép.
Volt, hogy vettem hozzá kiemelést. Megérte, mert így kelt el. Volt, hogy csak a pénzt pazaroltam el rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!