Cipőt szobában vagy pince/garázsban jobb tartani télen?
Figyelt kérdés
A vékony tavasztól őszig hasznalatos tornacipők(comverse), jelenleg a dobozában van az asztalom alatt. Jó helyen van az ott? Vagy jobb lenne lent a pincében ahol hűvösebb van? Az asztalom nagyon közel van a radiátorhoz.dec. 1. 11:18
1/4 anonim válasza:
Asztal alatt? Nincsen cipős szekrény vagy rendes szekrény? Én ott tartom a téli cipőket tavasztól őszig, ahol a télikabátokat, bent a szekrény aljában.És nem dobozokban. A nyári cipő még inkább elfér egy szekrény aljában.
2/4 anonim válasza:
Fűtött pinyoban,betakarva szőrös pokróccal
3/4 anonim válasza:
Nekem eszembe nem jutna kivinni a pincébe, garázsba... mi a fenének? Én is az eredeti dobozában tartom őket a szekrény aljában. Teljesen jól elfér ott, semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!