Pince feletti szoba hidegebb mint a többi helység, purhabbal leszigetelni a pince plafonját jó ötlet lenne?
Figyelt kérdés
Milyen fajta purhab lenne jó és egy flakon hány m2-re elég?nov. 21. 06:32
2/3 anonim válasza:
Sok értelme nincs alulról szigetelni a pince födémet, mivel oldalról ahol nincs szigetelve behúzza a hideget.
Ami megoldás lenne a parketta alá minimum 2cm-es xps hőtükör fóliával.
Ha nem szeretnétek fent megbontani semmit se akkor minél vastagabb szőnyeget rakjatok le ami az egész szoba alját befedi.
3/3 anonim válasza:
Nekünk is hideg,de nagyon a padló.A pincerész felől süvít a hideg.Ahogy a 2-es is írta,a ház falazati részről is fog jönni a hideg.Én megpróbáltam alulról 5 cm- es polisztirol lapokkal felragasztani a menyezetre( ez volt szerintem a legolcsóbb verzió)ami sikerült is ( az alsó pincerész a saját).A szobák padlózati szigetelése már folyamatban van,mert csak úgy lesz picit jobb a hőfok. A purhabos fujás se rossz megoldás,csak kérdés mennyi lenne,kérni kell árajánlatot rá.Vagy pl kőzetgyapot táblák felragasztása,ha van hely és engedi,akkor kb 10 cm-set biztos felraknék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!