Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Különleges illatú parfümök?

Különleges illatú parfümök?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van néhány kedvenc illatom, melyeket nagyon szeretnék parfüm formában megtalálni. Konkrétan maga lenne a csoda, ha legalább egyet sikerülne beszerezni.: )

Az alábbi illatokról lenne szó:

Nedves föld, erdei talaj, aszfalt illata ahogy az első esőcseppek ráhullanak,dohos pince, vakolat, agyag, metró.

Egyszerűen imádom ezeket a szagokat, de eddig semmit nem találtam, ami akár megközelítőleg hasonló lenne akármelyikhez.

Vannak pacsulis parfümjeim, de messze nem nyújtják ugyanazt az élményt, amire vágyom.

Nagyon szívesen veszek bármilyen tippet, hátha siketül végre rábukkannom a "nagy Ő-re". : )

2023. máj. 14. 16:36
 1/3 Metionin ***** válasza:
100%
Demeter/Library of fragrance márkánál megtalálod ezeket. Könyvillattól kezdve viharon át a ravatalozóig mindenféle illatot megcsinálnak. Notinon van belőle néhány fajta de amúgy ebay-ről vettem régen.
2023. máj. 14. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
2023. máj. 14. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem pont ugyanez a kattom! :D Még a Batthyány tér H5 hév állomáson van időnként hasonló illat.

Egy ideje kutatok ilyen illatú parfümök után, és a “szakirodalom” szerint a Demeternél jó eséllyel találni.

2023. máj. 19. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!