Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet Pécsen kapni különle...

Hol lehet Pécsen kapni különleges Star Nature parfümöket?

Figyelt kérdés

Mert voltam a Douglas-ban és ott csak eperfagyis,rágós és vattacukros volt. És a netről meg nem szeretnék rendelni.

(ilyenekre gondolok görögdinnyés,tutti fruttis stb.)

2013. máj. 19. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Én láttam a Plázában a Kincses Szigetben, azt hiszem.Úgy emlékszem az is eperfagyis volt, de biztos van több választék. Esetleg próbáld meg dm, rossmann, müller. Ott biztos találsz. Amúgy miért nem akarsz netről rendelni? Nagyon olcsó parfümök,és a szállítási költség sem szokott olyan sok lenni, ha jól kifogsz egy oldalt.

[link]

Tessék, itt a Shopline választéka. Szinte az összes fajtát megtalálod. :) Amúgy ha itt rendelsz és arra mész, hogy ne házhoz szállítsák, hanem érte mész az átvételi pontba, akkor nincs száll.költ.! (Habár lehet,hogy csak a könyveknél van, nem tudom. )

De sokkal olcsóbb itt, mint a boltokban! :)

2013. máj. 19. 19:38
 2/2 anonim válasza:
nagy lajos király útján a 100-asba van kb. mindenfajta és 890 ft azt hiszem:)
2013. máj. 23. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!