Mi a véleményetek a Star nature parfümről? Ti meiket használjátok/tátok, mármint milyen illatút? Meddig bírja?
Vattacukrosat használtam, kb a negyede elfogyott, aztán meguntam. Brutálisan édes és nagyon tartós.
Dm-ben csak ritkán van, Müllerben, Douglasban, eurós boltokban megtalálod.
Pár évvel ezelőtt a vattacukrosat nagyon szerettem de ez a StarNature gagyi..5 perc alatt elillan sajnos.
Ami tartós az az Aquolina-Pink sugar,jobb is az illata szerintem,de nagyon drága sajnos.Viszont megéri mert kevés kell belőle és egésznap érezni.
Nekem nem tetszik a Star nature parfüm, mert egyáltalán nem egyedi, annyira tömegcikké vált, hogy az hihetetlen. Ráadásul a fiatal lányok úgy fújják magukra, mintha a nyári hőségben vizet permeteznének magukra és ezzel hűsítenék magukat, aztán meg húzzák maguk után az "illatfelhőt". Az pedig már senkit nem érdekel, hogy jól áll-e a lánynak az illat, vagy nem, hogy kellemesen bódító, vagy már beszédülsz tőle, mert ez a divat.
Kíváncsiságból megszagoltam néhány az eurós boltban, de nem ájultam el egyiktől sem.
Szia
Én is a vattacukrosat próbáltam ki, el is használtam, de soha többé nem veszek ilyet..
Nem vállt be,és az árához képest drága is,mert nem nagyon tartós..
Van sokféle,epres,dinnyés,csokis, vaniliás,cseresznyés és igazából szinte minden illatban megtalálható. A 100Ft-os boltokban kb 800 Ft körül mozog az ára. Szerintem az essence parfümök nagyon finomak, válasz inkább olyat :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!