Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak, milyen időközönként...

Férfiak, milyen időközönként lukad ki a zoknid ( Már akinek előfordul.), Hol veszitek a zoknit általában?

Figyelt kérdés

A rossz akarok és trollok ha lehet kíméljetek.

Ha kilukad a zoknitok férfiak, hol veszitek általában, ami minőségi?

nov. 29. 18:33
A kérdező szavazást indított:
Gyakran lesz lukas.
Ritkán lesz lukas.
Sűrűn lesz lukas.
Nem szokott lukas lenni.
14 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
Kínaiban szoktam venni, de pár hónap után tönkremegy, Pepco mennyire jó minőségileg, köszönöm a válaszókat#.
nov. 29. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Tömeggyártott termékek közül a Calzedonia-ban kapható férfi zoknik a legjobb minőségűek és a legtartósabbak.
nov. 29. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Vótmá
nov. 29. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:

sportsdirect, deichmann, retro jeans, de múltkor pl a wiener neudorfi Deichmannban vettem és azok még mindig bírják. a hazai Deichmannos Champion meg kb 2 hét alatt szétment.

De vettem már under armourben is. Az is szuperál a mai napig ^^

nov. 29. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vágom le időben a lábujj körmeimet, akkor naponta lyukadnak ki a zoknijaim. A kinai piacos zoknik is, meg az Adidas-zoknik is. Általában ott veszek zoknit, ami bolt az utamba esik, márka nem érdekel.
nov. 29. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor itt felénk piszok jó a kínai bolt, mert a szorításmentes zoknijaim 1-2 évet is kibírnak hiba nélkül. Persze nyilván, ha csak 2 pár zoknim lenne, akkor hamarabb tönkremenne :)
nov. 30. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nem vagy egyedül a problémáddal. Egy zokni pár nap után kilukad, én utána még egy évig is elhordom, mert engem a fogyasztói társadalom csak ne neveljen. Igen, gyárthatnák ott azt a részt erősebbre, de direkt nem céljuk. Nem fogsz nagy különbséget találni, próbálhatsz akármit, lehet, a jobb márkák két héttel többet bírnak, de na bumm. Az sem elfogadható állapot. Nekem mindig van félretéve új, lukatlan zokni is, ha netán valami kényesebb helyen kéne cipőt vetnem, ne mondják, hogy lukas. De normál napra nem érdekel. Hidegbe megyek ki, úgyis egymásra veszek két zoknit, sokszor úgy elforgatva, hogy ne ugyanoda essenek a lukak. Sajnos nálam nem az az első szempont, hogy milyen minőség és márka, hanem hogy ne szorítsa el a lábam, de ne is csúszkáljon.

(Teszem még hozzá, én napi 10-15 km-t gyaloglok terepen, irodai ücsörgők tartós zokni márkáira nem vagyok palizható.)

dec. 4. 02:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért teszel fel ennyi zoknis fétises kérdést? Nem unalma már?

A zoknik egy idő után elkopnak, szétfeslenek, mindegyik. És ez teljesen független attól, hogy a zoknit hordó személynek milyen nemiszerve van. Soha nem vezettem még statisztikát arról, hogy ez átlagosan mennyi hordás után következik be. Bármilyen hihetetlen: boltban szoktam zoknit venni.

dec. 24. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!