Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek sem áll jól...

Szerintetek sem áll jól rajtam ez a kabát? Páromnak nem tetszik...

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta nem volt pufis télikabátom, mindig szövetkabátokat hordtam, vagy komolyabb hidegre van egy ehhez hasonló parkám:

[link]

Ezeknek rendesen alá kellett öltözni, viszont most vettem egy csinos, térdigérő, kályhameleg pufikabit, ami alá elég egy pulcsi, vagy egy vékonyabb hosszúujjú felső. Mikor párom meglátta rajtam, azt mondja, "mi ez az eszkimó cucc rajtad?" És mondta hogy neki sokkal jobban bejöttek amiket eddig hordtam, mert ez neki olyan fura. Itt van pár kép felvéve:

[link]

[link]

[link]

Szerintetek milyen?

ma 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A szövetkabát átmeneti időre való. Szerintem tök jól áll a pufi kabát, meg szép is, ha neki nem tetszik, faggyon meg ő és ne nézze...
ma 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez való télre. Ha nem autóval mész mindenhová, akkor magasszárú csizma, sál, sapka és pont ilyen kabát kell.
ma 15:54
 3/7 kürtőskalácska ***** válasza:
100%

Szerintem még jól néz ki.

Az egy dolog ami nekem kicsit furcsa az a köntös kötő,az olyan furcsa de amúgy jól néz ki.

ma 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
26%

Megnyitom a fotó alatt egy kérdés fogad milyen nemű vagy

fiú lány egyéb ...

ma 16:20
 5/7 Metionin ***** válasza:
0%
Szerintem ez a fajta kabát senkinek sem áll jól de nem is arra van, hogy szép legyen, hanem hogy melegítsen. Télen azért előrébb való az, hogy ne fázz, mint az, hogy szép legyél. Igaz én nem vagyok fázós, a gyapjú szövetkabátomat csak extra mínuszban veszem elő, de ha fáznék és ez a fajta kabát lenne az egyetlen, ami melegen tart, akkor felvenném úgy is, hogy kinézetre nem tetszik.
ma 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jo mindegyik es jol is allnak!
ma 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól áll. Szép a szine is, és mintha rádszabták volna!
ma 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!