Nem tetszik a páromnak a parfümöm.Többi lent, szerintetek?
Nyiván ugye mindenki máshogy érzi az illatokat és jelenleg váltottam új parfümre, (a régit már nem gyártják)és annyira finomakat találtam hogy belemásznak az orromba és aaahh.. de pont azok nem tetszenek a páromnak, hanem egy harmadik, ami annyira gyengus hogy semmit nem érzel belőle.
Szerintem első sorban magadnak kell parfümöt választani és nem másnak még ha a párodról is van szó, vagy tévedek? Nektek mi a véleményetek erről?
Én azért figyelembe veszem a férjem ízlését is. Az illat sokat számít. Ha nem vonzó az illatod a pasidnak, akkor...
Olyat válasszatok, ami mindkettőtöknek tetszik.
Elvben igazad van annyiban, hogy olyan illatot ne használj, ami neked nem tetszik.
De abban meg a párodnak van igaza, hogy olyat se, ami neki ellenszenves, ugyanis ha neki "büdös" vagy, akkor nem sok kedve lesz a közeledben lenni, azaz a kapcsolatotok szükségképpen megromlik.
Meg olyan "szagot" használni, ami "belemászik" az orrodba, nem okos dolog használni, az ugyanis általában túl erös, tömény, és nincs undorítóbb dolog, mint amikor valaki szagfelhöt húz maga után.
A jó parfüm nem érezhetö ki, hanem éppen csak sejteni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!