Melyik férfi karóra a szebb? (Nem tudom eldönteni)
Figyelt kérdés
A párom irodai dolgozó, neki akarok egy órát venni. Nekem mindkettő tetszik, kiváncsi vagyok a véleményetekre.
1.
2.
nov. 25. 10:25
3/11 anonim válasza:
Ne vegyél Fossilt, nagyon műanyag lesz a hatás. Ezek a dizájnok meg pláne. Irodaihoz ebben az árkategóriában inkább Festina classic órák lennének amit én ajánlanék.
PL. Ez egy klasszikus óra. Nem sokban különbözik hozzá nem értők számára egy IWCtől kinézetre. 39 mm meg kb. az arany középút.
4/11 anonim válasza:
Ha nagyon választani kéne talan az első de ha az asszony egy ilyen hulladékot venne karácsonyra nem lennék túl vidám.
5/11 A kérdező kommentje:
4: ez nem hulladék, hanem bőr
nov. 25. 13:34
7/11 anonim válasza:
Az ő ízlését nem tudhatjuk.
Én nem vennék neki barnát, mert az öreg emberes
8/11 anonim válasza:
Vagy az első, vagy amit a harmadik válaszoló linkelt be. De a párod ízlését nem ismerem, ez magánvélemény.
9/11 A kérdező kommentje:
Én se nagyon, de azt tudom hogy a bőrt szereti. Úgy döntöttem inkább megkérdezem tőle mit kér, nem akarok olyat venni ami nem tetszene neki
nov. 25. 21:53
10/11 anonim válasza:
Az megvan, hogy a bőr óraszíj színe, egyezőnek kell/illik lennie, a cipő és az öv színével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!