Milyen típusú lehet ez a karóra?
Sziasztok! Kaptam egy karórát több évvel ezelőtt ajándékba, viszont egyáltalán nem használom, csak itt áll feleslegesen, emiatt elszeretném adni. Állítólag ez egy eredeti Hugo Boss karóra, viszont én ezt sem tudom, hogy eredeti-e 100%-ra. Megtudnátok ezt nekem mondani? Illetve azt, hogy milyen lehet a pontos típusa és hogy mennyi lehet a reális eladási ára?
A bőr szíja szinte makulátlan állapotban van. Egyedül egy elemcsere szükséges benne, mert lemerült időközben, viszont hibátlanul működik egyébként.
A Hugo Boss egy olcsó, igénytelen, kínai divatmárka.
Nincs értelme az óráddal kapcsolatban az "eredeti" jelzőt használni, mert ez egy tucattermék. Már újonnan sem érhetett többet 100 Eurónál, de ennek az árnak a kétharmada is a "márkanév".
Még a te képeiden is látszik az igénytelen kidolgozás, mind a fém alkatrészeken, mind a bőr szíjon.
Ezek a fajta divatórák semmiféle értéket nem képviselnek, főleg nem használt, sérült állapotban (például az üveg a bal szélén sérültnek tűnik).
Sajnálom, de egy ilyen órának a reális értéke pár ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!