Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen típusú lehet ez a karóra?

Milyen típusú lehet ez a karóra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kaptam egy karórát több évvel ezelőtt ajándékba, viszont egyáltalán nem használom, csak itt áll feleslegesen, emiatt elszeretném adni. Állítólag ez egy eredeti Hugo Boss karóra, viszont én ezt sem tudom, hogy eredeti-e 100%-ra. Megtudnátok ezt nekem mondani? Illetve azt, hogy milyen lehet a pontos típusa és hogy mennyi lehet a reális eladási ára?

A bőr szíja szinte makulátlan állapotban van. Egyedül egy elemcsere szükséges benne, mert lemerült időközben, viszont hibátlanul működik egyébként.

nov. 17. 11:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Mai napig is vannak Hugo Boss órák."

Hugo Boss óra nincs.

Hugo Boss feliratú óra van.

A Hugo Boss márkát birtokló cég soha, semmilyen formában nem gyártott órát. Kínai és hasonló gyártók készítenek számukra olcsó divatórákat.

"Új áruk is kb 60-80 ezer Forint."

Melyiknek?

Mert egy ilyen játékórának, aminek sorjás a fröccsöntött tokja, amin látszik hogy ragasztott műbőr bevonat van a gumi szíjon, aminek a számlapjára festve vannak a mutatók, egy ilyen még újonnan sem ér 60-80 ezer forintot. Használtan, sérülten pedig az öt számjegy is erős túlzás.

jan. 25. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!