Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi pénzért vesztek magatok...

Mennyi pénzért vesztek magatoknak télikabátot maximum ?

Figyelt kérdés

nov. 23. 15:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40-50e, ha nagyon tetszik.
nov. 23. 17:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

alapból azt mondanám, hogy 30.

De egyből meg is kell cáfolnom magam, mert 110 volt a legutóbbi kabátom amit 3 éve vettem és máig hordok.

nov. 23. 17:28
 3/14 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Én sem azt állítom, hogy mindig ennyiért veszek. Januárban leárazásban vettem egy hosszú szövetkabátot valami 9e-ért. Most is ezt hordom. Az eredeti árcéduláján 49.990 volt. Ez az amire azt mondom, hogy ha tényleg annyira klassz, jól áll meg jó minőségű, akkor a mai árak mellett azt mondom, hogy még oké. Ha olcsóbb, az csak jobb.
nov. 23. 17:42
 4/14 anonim válasza:
23%
Én vennék drágább téli kabátot, csinos, bevállalós nőnek, csizmát is hozzá
nov. 23. 17:44
 5/14 anonim ***** válasza:

Most vettem 15 210 ft-ért egy fehér télikabátot. 20 fölött számomra nincs értelme kiadni egy kabátért.

De ezen kívül még van egy több éves fekete téli és egy piros szövetkabátom is.

nov. 23. 18:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Én mindig arra megyek, hogy minél olcsóbb legyen. Nem érdekel a márka, csak legyen viszonylag vastag, és ne legyen rövid. De pl. tavaly vettem téli kabátot, de a boltokban amit láttam olcsóbban az vagy vékony volt, vagy rövid, szóval végül kb. 35-ért vettem. Sajnáltam rá annyit, de az volt amire azt mondtam, hogy "na, ez tökéletes". De amúgy tényleg tök jó meleg, megérte.
nov. 23. 19:22
 7/14 kürtőskalácska ***** válasza:
Nem tudom most hirtelen azt mondanám,hogy 30-40 de már volt olyan speciális kabátom ami többe került.
nov. 23. 21:05
 8/14 anonim ***** válasza:

40-50, de azt utána évekig hordom. A 20 ezres kategóriával az a bajom, hogy abból évente lehet újat venni, mert valami mindig szétesik rajta.

F

nov. 23. 21:15
 9/14 anonim ***** válasza:
30-40 max. Tavaly vettem egy tök jót 20 körül, idén is azt hordom.
nov. 23. 23:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Turkálóból veszem, így 5-6 ezer
nov. 24. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!