1/33 anonim válasza:
15e, 20e számomra már sok. Nem azért mert nincs, hanem mert cipőre ennél többet nem vagyok hajlandó költeni.
2/33 anonim válasza:
A legdrágábbak talán 30 ezer körül voltak. De ez csak 1 pár cipő és az első ebben a kategóriában.
3/33 anonim válasza:
Most rendeltem futócipőt 40 volt.
6/33 anonim válasza:
Cipő talán 15e, túra bakancs 30e
7/33 anonim válasza:
5 éve vettem egy Solovair bakancsot 85000-ért, azóta őszeleje és tavasz vége között kb minden nap abban járok időjárástól függetlenül. Még mindig nagyon jó állapotban van, éveket fog még kibírni valószínűleg. Nekem egyszer-egyszer egy ilyen drágább kiadás jobban megéri, mint évente új 15000 forintos cipőt venni, ami egy szezon alatt tönkremegy.
+ futócipőket én is, 30-40k-ért.
A többi cipőm 10-20k közötti értékű.
10/33 anonim válasza:
50, ha tényleg kényelmes.
Cipőre sajnáljátok, amin álltok, és befolyásolja a gerincet is? Én meg telefonra, mert az nem cseszheti el pl. a tartásomat.
Bocsánat a logikus értékrendemért...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!