A Vinteden magánszemély maximum hány ruhát hirdethet?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert 100 felett tartok és nem akarom, hogy tiltsanak. Minden pénzem ruhára költöm és mindig megveszem a legújabb divatút az üzletben. Sok ruha felgyülemlett nem állok úgy anyagilag, hogy kidobjam. Muszáj eladnom, még ha veszteséges is az egész.jan. 18. 16:03
1/4 anonim válasza:
Az anyagi oldalra figyelj, mert van limit, hogy mennyiért értékesíthetsz ruhát, ha eléred ezt a limitet, utána kérhetnek adózási papírokat vagy korlátozhatnak/letiltanak
3/4 anonim válasza:
A darabszám nem számít, de évi 600.000 Ft felett már adókötelesnek számít a használt dolgaid eladása is.
4/4 anonim válasza:
Nekem több mint 300 van fönt, nem gond, ha használt. Ha viszont sok az új termék, le fog tiltani, mert üzletszerűen nem lehet árusítani náluk. Az adóazonosítódat meg kb.már 30 eladás után kérhetik, gyakorlatilag előbb-utóbb fogják. Tavaly én kicsit több mint 200.000 Ft-ért adtam el ott, de a negyede összegnél már ki kellett tölteni a DAC jelentést, de nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!