Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lepergett műbőr cipőt hogy...

Lepergett műbőr cipőt hogy lehetne kulturált kinézetűvé tenni?

Figyelt kérdés

Rokonlátogatásokra készülünk, de mindig megy a kibeszélés.

Nincs pénz új cipőre, de a régiek is elég újak mêg...csak...

A külsejükről elkezdett gyakorlatilag hámlani a külső felület.. mint valami fekete vékony hártya... És ahol lejön, alatta világosabb az anyag...

Mivel lehetne leplezni ezt?

Alapvetően nem kopottak, a talpuk is jó...

nov. 23. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy.
nov. 23. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Fekete cipőpasztával bekened, hátha segít optikailag.
nov. 23. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos sehogy.
nov. 23. 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
Körömlakk, alkoholos filc
nov. 23. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
Menj el egy kínai cipőboltba, ahol néhány ezerért is lehet normális kinézetű cipőt kapni. Sajnos a lepergett műbőr nem javítható. Esetleg, ha az orra kopott, azt le lehet filctollazni, de ha az egész tönkrement, akkor annál nagyon látszódni fog.
nov. 23. 13:00
 6/7 anonim válasza:
69%
Boxal át kell kenni. Hagyd megszáradni aztán fényesítheted kefével.
nov. 23. 13:57
 7/7 A kérdező kommentje:

A "sehogy"-on, meg a cipőpasztázáson magamtól is túl vagyok... Sőt nekem még egy harmadik módszerem is van...

Ezeket ugyan nem említettem.

Igazából azért nem említettem, mert a sehogy nem megoldãs, a paszta még nem szép, mivel nincs teljesen leesve a felület, így a paszta nem egyformán fogja be... Az én harmadik módszerem meg szép eredményt ad, viszont baromi nagy meló, továbbá nem mindegyik cipőn alkalmazható.

Szóval valami egyszerűbb, de nagyszerűbb ötlet(ek)nek örülnék nàlam és az eddigi hozzászólóknál kreatívabb, találékonyabb olvasóktól.

Köszönöm előre is, és bàrmikor is...!

tegnapelőtt 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!