Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » F&F-ben ez mitől túlárazott?...

F&F-ben ez mitől túlárazott? vagy annyival "minőségibb" is?

Figyelt kérdés
szükségem volt gyorsan egy kabátra, tescoba mentem be szűkös lehetőségek közül vidéken. egy szerintem legvékonyabb tavaszi kabát 17 ezer volt, tetszett is, volt is méretemben, megvettem. aztán itthon néztem hogy gyakorlatilag ennyiből máshol már bőven télit is lehetett volna venni, oké hogy nem arra volt szükségem, de 7-10 ezres kategóriát vettem meg 17ért. mire fel szerintetek ilyen túlárazás, mert még azt sem lehet mondani hogy az F&F annyira hű de ismert vagy minőségi lenne
nov. 23. 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Aaaaaa, egy vicc a tesco, én kb 2 hónapja ugrottam be, mert ez volt legközelebb, egyszerűen nem akartam elhinni az árakat, ennyiért már simán márkaboltban lehet vásárolni ruhát, mondtam is a lányomnak, hogy tenyleg van olyan h.lye, aki itt vásárol ruhát?

De az élelmiszer rész is nagyon elszállt, ami nem akciós arany áron van.

nov. 23. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Az F&F nagyon túlszállt már az áraival, de nem most, már évekkel ezelőtt is, de amúgy szerintem egy tipikus H&M-nél jobb minőségben (tapasztaltam), meg szerintem minőségben azért ok, de ettől függetlenül túlárazott.
nov. 23. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

F&F brutál túl van árazva, ez egyszerűen ilyen.

Idén kellett nekem kabát, meg sem néztem már ott amikor Tescoban jártam.

Rendeltem inkább netről

nov. 23. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont ma tévedtem véletlenül a ruhás részlegre. Egy sima gatya 12e, egy ing 9-10. A szokásos fast fashion üzletekben ezeket olcsóbban meg lehet venni és egyáltalán nem rosszabb minőségben.

Általában azt szokták csinálni, hogy januártól ezeket adják 50-70%-os leárazásokkal és még így is úgy dobják az ember után mert nincs tolongás értük. Nagyjából az lenne a reális áruk.

nov. 23. 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Az F&F már 10-15 éve is kikúrt drága volt, én sem értem...
nov. 23. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Átlag fast fashion árak. Én most a H&M-ben nézelődtem, ott sem kapsz semmilyen kabátot 7000-ért, olyan 12000-től indulnak. De ezek is azok amikből annyira kispórolták az anyagot hogy csípőig érnek. Vagy ilyen kardigán szintű cuccok, amiket besoroltak kabátnak.

Az F&F sem jótékonysági szervezet, és attól hogy a Tesco márkája még nem gagyibb mint a többi fast fashion, így az áraikat is ehhez szabják. Meg amúgy szép ruháik vannak, sokszor több nekem tetsző darabot találok mint a fenti plázas boltokban. Persze van tényleg sok ocsmányság is amit úgy dobálnak szezon végén féláron az ember után, de hát hol nincs.

Mármint tényleg drága, de sajnos ilyen árak vannak. Minden drága.

nov. 23. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!