Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a Zara túlárazott?

Szerintetek a Zara túlárazott?

Figyelt kérdés

Nagyon felkapott és közkedvelt üzlet, de én úgy vettem észre, hogy minőség és tartósság szempontjából meglehetősen túl van árazva. Nem beszélve arról, hogy mindemellett fast fashion üzlet lévén impraktikus microtrendeket is követ, így nem kimondottan szolgálja a fenntartható divatot sem.

Ti sokat vásároltok ott, számotokra ár-érték viszonylatban megéri?

2023. jún. 22. 01:18
A kérdező szavazást indított:
Szoktam ott vásárolni, nekem bevált a márka
Nem szoktam ott vásárolni, nem támogatom a márkát
26 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ott párszor, de szerintem nem éri meg
2023. jún. 22. 07:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán még sosem vásároltam ott kifejezetten, de vannak Zara ruháim vintedről vagy turikból. Viszont én ha használtan vásárolok akkor kifejezetten kritikus vagyok, ezek a darabok pedig átmentek a szűrőmön.

Néha nézegetem a Zara oldalát... ami az árazást illeti szerintem nagyon vegyes. Vannak ott jó minőségű áruk is és a basic dolgok többnyire normális/olcsó árfekvésben vannak.

Inkább a trend darabokat érzem túlárazottnak amiket amúgy se vennék meg, mert most divat, de 2 év múlva hordhatatlan.

Úgyhogy vegyes. Meg kell nézni mi-miből van és milyen áron. Lehet mocskolni a fast fashiont és abban igazad is van, hogy tök mindegy, hogy H2M, Zara, Shein, Cropp, Sinsay, mert csak 2 faluval arrébb lévő gyárban gyártják a dolgokat ugyanúgy embertelen munkakörülményekkel, DE ne felejtsük el, hogy a legtöbb ember ezt engedheti csak meg magának - és nem, közel sem olyan kézenfekvő opció a turkálás mint azt sokan hangoztassák.

2023. jún. 22. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem eléggé túlárazott. Vannak hasonló boltok, amik még nincsenek ennyire elrugaszkodva az árazással.
2023. jún. 22. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, túlárazott. Eddig szinte bármit vettem ott, rossz minőségű volt, és legalább kétszer annyiba került mint bármelyik másik fast fashion boltban. Jártam úgy Zarás pólóval például, hogy kiterítettem a napra száradni és a nap felé eső felén kiszívta a nap a színét mindössze két óra hossza alatt. A póló alsó fele más színű lett mint a felső... Soha nem jártam még így semmilyen másik ruhadarabbal sem. Vettem egy nyári miniruhát is, aminek az ujjai meg az alja mosás után felpöndörödött és nem lehetett egyenesre vasalni többet. :( 10 ezer forint volt a ruha akkor, amikor más boltokban kb. 4-5 ezerért lehetett nyári ruhákat venni... :/
2023. jún. 25. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Drága és szörnyű minőség. Vacak. Vadonatúj ruha anyaga szétvált hosszában.
2023. okt. 25. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!