Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&M-ben vannak cipős dobozok is?

H&M-ben vannak cipős dobozok is?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az üzletben kapható cipőik csak úgy ki vannak rakva, sokszor azt néztem tiszta por is volt meg már piszkos valamelyik. Ha a polcról leveszek egy cipőt, aminek nincs kint doboza és megveszem az eladótól vajon lehet kérni dobozt? Hazafelé sem ütődne a szatyorban egymásnak a 2 cipő, hogy esetleg sérüljön. Végülis mikor rendelek tőlük cipőt, akkor is mindig a dobozában érkezik, azért is kérdezem. Ha majd nem hordom, mert véget ér a szezonja jó lenne bele visszarakni és úgy eltenni.
nov. 19. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:
33%

Kérhetsz dobozt, és ha egy kis szerencséd is van, akkor az eredetivel adják majd oda.

Nem valószínű, hogy strandpapucs módjára - tehát ládába ömlesztve - szállítják be a cipőket.

nov. 20. 01:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez jó hír, köszi! 😊
nov. 20. 12:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1-es H&M-ben dolgoztam. De úgy szállítják. Nincs saját doboza egyiknek sem. Minden cipőt amit az üzletben látsz ilyen nagy ládákban hoznak, teljesen ömlesztve, és általában az az egy kis szar gumi az ami összetartja a párokat, ha meg elszakad akkor kereshetjük napokig.
nov. 20. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Enis H&M-ben dolgoztam az elso butasagot irt ugyanis de, ladaban omlesztve kuldik 🫣Nem kaptunk egyikhez sem dobozt!
nov. 21. 00:37
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Köszi a magabiztos lepontozásokat! Milyen nagy "butaságot" írtam? - na, nézzük:

"Kérhetsz dobozt, és ha egy kis szerencséd is van, akkor az eredetivel adják majd oda."

Kérhetsz dobozt? - Kérhetsz, mert teljesen legális egy cipőboltban dobozt kérni.

Ha szerencséd van, akkor adnak? - Igen, ha "szerencséd van", akkor adnak valamilyen dobozt.

"Nem valószínű, hogy strandpapucs módjára - tehát ládába ömlesztve - szállítják be a cipőket."

Ez tényleg csak egy privát vélemény a dolog valószínűségét illetően, nem pedig egy kategorikus kijelentés - ilyen becsléshez talán még jogom van.

Legalább most már én is tudom, hogy nemcsak a gyakorin, hanem a H&M-nél is gyenge a színvonal - bocsánat a zavarásért!

😊

nov. 21. 00:50
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Neharagudj, hogy a lelkedbe gazoltam, mondjuk en nem allitok magabiztosan valamit amirol nem tudok semmit....😆

De nagyon szepen kimagyaraztad miert van igazad, tenyleg elismeresem.

Azonban, semmilyen szempontbol sem volt hasznos a valaszod a kerdezo szempontjabol. Lehet itt csurni-csavarni, hogy "kerni barmit kerhet mert legalis", ha nincs mit elkerni, nem fog kapni semmit. Szamara pedig ez volt a lenyeg....LESZ-E doboz. Nem, nem lesz 🙄

nov. 21. 01:06
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 (01:06) - egyáltalán nem vettem a szívemre. Elmagyarázom, hogy milyen megfontolásból írtam #1 válaszom:

Én úgy értelmezem a szitut, hogyha már valakinek ilyen igénye támad egy üzletben, akkor ne egy anonim fórumon kérdezősködjön először, hanem ott helyben kérdezze meg az eladót a kérdéses ügyben.

Ha így tett volna, akkor már másképpen fogalmazta volna meg a mostani kérdését, hisz már egyértelműen arról kérdezett volna, hogy egy márkaboltban miért csinálják ezt a meglehetősen szűkmarkú praxist, és hogy más üzletláncokban ezzel kapcsolatban mik a tapasztalatok.

Ha így lett volna megfogalmazva a kérdés, akkor biztosan nem írok találgatásokat és olyan javaslatot, ami arra vezeti rá a kedves kérdezőt, hogy kommunikáljon bátrabban az eladókkal - hisz ők unalmukban még sok egyéb érdekeset is kikotyoghatnak!

nov. 21. 02:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Na jó, ennyit nem ért ez a kérdés, nyilván, ha arra járok ott kérdezek, de itt volt kényelmes.:D köszi még egyszer a válaszokat, végülis így is kiderült, amit megszerettem volna tudni!
nov. 21. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!