H&M-ben vannak cipős dobozok is?
Kérhetsz dobozt, és ha egy kis szerencséd is van, akkor az eredetivel adják majd oda.
Nem valószínű, hogy strandpapucs módjára - tehát ládába ömlesztve - szállítják be a cipőket.
Köszi a magabiztos lepontozásokat! Milyen nagy "butaságot" írtam? - na, nézzük:
"Kérhetsz dobozt, és ha egy kis szerencséd is van, akkor az eredetivel adják majd oda."
Kérhetsz dobozt? - Kérhetsz, mert teljesen legális egy cipőboltban dobozt kérni.
Ha szerencséd van, akkor adnak? - Igen, ha "szerencséd van", akkor adnak valamilyen dobozt.
"Nem valószínű, hogy strandpapucs módjára - tehát ládába ömlesztve - szállítják be a cipőket."
Ez tényleg csak egy privát vélemény a dolog valószínűségét illetően, nem pedig egy kategorikus kijelentés - ilyen becsléshez talán még jogom van.
Legalább most már én is tudom, hogy nemcsak a gyakorin, hanem a H&M-nél is gyenge a színvonal - bocsánat a zavarásért!
😊
Neharagudj, hogy a lelkedbe gazoltam, mondjuk en nem allitok magabiztosan valamit amirol nem tudok semmit....😆
De nagyon szepen kimagyaraztad miert van igazad, tenyleg elismeresem.
Azonban, semmilyen szempontbol sem volt hasznos a valaszod a kerdezo szempontjabol. Lehet itt csurni-csavarni, hogy "kerni barmit kerhet mert legalis", ha nincs mit elkerni, nem fog kapni semmit. Szamara pedig ez volt a lenyeg....LESZ-E doboz. Nem, nem lesz 🙄
#6 (01:06) - egyáltalán nem vettem a szívemre. Elmagyarázom, hogy milyen megfontolásból írtam #1 válaszom:
Én úgy értelmezem a szitut, hogyha már valakinek ilyen igénye támad egy üzletben, akkor ne egy anonim fórumon kérdezősködjön először, hanem ott helyben kérdezze meg az eladót a kérdéses ügyben.
Ha így tett volna, akkor már másképpen fogalmazta volna meg a mostani kérdését, hisz már egyértelműen arról kérdezett volna, hogy egy márkaboltban miért csinálják ezt a meglehetősen szűkmarkú praxist, és hogy más üzletláncokban ezzel kapcsolatban mik a tapasztalatok.
Ha így lett volna megfogalmazva a kérdés, akkor biztosan nem írok találgatásokat és olyan javaslatot, ami arra vezeti rá a kedves kérdezőt, hogy kommunikáljon bátrabban az eladókkal - hisz ők unalmukban még sok egyéb érdekeset is kikotyoghatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!