Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezek a pixi box dobozok...

Ezek a pixi box dobozok mennyibe szoktak kerülni? Mi a vélemény róluk?

Figyelt kérdés
2019. márc. 10. 12:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, most 6-7 ezer forint szállítással, de az oldalukon van pontos ár.

Egyszer megrendeltem, a tavalyi szülinapi box volt az. Izgalmasnak tűnt, hogy olyan kozmetikumokból kapok egy válogatást, ami meglepetés lesz, és csak a márkákat tudom előre. Most már talán ezen is változtattak, az előrendeléskor a márkákat sem árulják még el.

A dobozban olyan márkák vannak többnyire, amik magasabb árkategóriájúak, illetve itthon nem is olyan egyszerű hozzájutni. Ami rendben van, mert ez a box erre van kitalálva, a drogériás szintnek pedig ott a Bag.

Nekem annyira nem érte meg, mert a mintákat ugyan elhasználtam, de tudom magamról, hogy a teljes kiszerelést soha nem venném meg az ára miatt. De egyszer-egyszer beleférhet a meglepetés élménye és a különlegesebb termékek miatt.

2019. márc. 10. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!