Látom hogy van 12 meg 24 darabos óratartó dobozok, ismertek bárkit akinek ennyi órája van, sokba kerül ezekben mindig cseréltetni az elemet?
Az ismerőseim egy részének van 1 db karórája, többségnek 0. Egy nagyon pici kisebbségnek van 2-3-4 darab. Egy embert ismerek, akinek van sok zsebórája, gyűjti őket.
De gondolom nem ugyanazokban a körökben forgok mint a karóragyűjtők. :D
Biztos vannak akiknek tizen- vagy huszonpár darabos készletük van.
Én nem ismerek ilyet. Max. amerikai celebek otthonát bemutató műsorokban láttam ilyet a gardróbba beépítve.
Ismerek pár nagyon jó anyagi körülmények között élő embert. Van is drága, márkás órájuk. De nem ennyi. Szerintem ennyit még ők is tök feleslegesnek tartanának. Van kb. 3-4 nem azonos stílusú órájuk. Abból is kb. 1-2 hordanak rendszeresen.
Ennyi hülyeséget mint amit itt olvastam, te jóságos isten :D.
Nekem is van óratartóm. Jelenleg 8 órám van. 30 ezrestől a 150 ezresig. Egytől egyig elemes.
Nem kell feltétlen 4 milliós órákat belerakni.
"Nyilván nem kvarcórát gyűjtenek a rajongók". Ekkora bullshitet... MIért ne? Mert aki órát gyűjt, az csak automatát vehet? Nekem mindegyik kvarc. Ha több órád van és dobozban tartod őket, akkor az ne legyen automata. Automatáknak óraforgató kell. Különben leáll 2 nap után.
És a kérdésre: sokba kerül mindig cserélni az elemet? Mert szerinted mennyit bír egy ilyen elem? :D Megnyugtatlak, nem kell 2 hetente óráshoz vinni egy kvarcórát elemcserére. Van órám, ami megvan szerintem 6 éve, most lesz esedékes talán a harmadik elemcsere... Egy elemcsere nagyjából 1000 forint. Ha drága helyen cserélteted, akkor 1500.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!