Melyik a jobb turi a kilos vagy a darabos?
Változó, a darabosban általában jobb cuccok vannak de meghatározott összegért... viszont a kilósba meg ha találsz egy nagyon tetszetős darabot akkor semmi pénzért a tied...
Viszont 2-3 éve találtam rá egy boltra ami megcáfolja mindezt. Az ANGEX turkáló! ez egy üzletlánc, sok helyen van belőle, kilós (leglábbis ami nálunk van, de úgy tudom, hogy bizonyos helyen darabos ezt nem állítom tutira!) és olyan cuccokat vettem ott nagyon olcsóért...
Pl. imádom a mídert! ( [link] és vettem már vagy 15-öt ott és átlagban 250-800 ft között volt!!!
Sőt, a héten vettem egy bundás pulcsit ami most nagyon divatos 1000-ért még a kínaiban 8-ért láttam...
Előző voltam :D
Már régóta szemezek az ANGEX-szel, de még nem jutottam el oda. Ezért eddig a HÁDÁ-ra esküszöm. Ott is van ilyen is meg olyan is, azt tapasztaltam, hogy kb. ugyanannyira jön ki a kilós is, mint a darabáras. Kilónkénti ára olyan 2900-3200 között van. Ha azt vesszük, hogy egy farmer olyan 60-80 dkg, akkor kb. ugyanaz az árfolyam.
A darabárasat azért szeretem jobban, mert menet közben tudok kalkulálni. Sokszor visszateszem a ruhát, mert ugyan tetszik, meg divatos, de lehet, hogy nem éri meg azt az összeget, ami rá van írva.
Illetve a darabárasban láttam, hogy van olyan ,amikor 20 vagy 50 %-os kedvezményt adnak rá.
Azt a típusú kilósat, ahol ládákba kell görnyedni vagy asztalokon van a ruha és egymás kezéből tépjük ki, azt nem szeretem. Ráadásul az ilyen helyen ritka, hogy fel lehetne próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!