Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sovány vagyok, hogyan öltözköd...

Sovány vagyok, hogyan öltözködjek?

Figyelt kérdés

45kg nő vagyok, és hiába vannak szép ruháim ha nem muatatnak jól rajtam a sovány alkatom miatt.

Nem arról van szó, hogy nem tudnék öltözködni, hiába vagyok ápolt, szép a hajam, körmöm ha a ruhám nincsennek összhangban az alakommal.

A színeket nem nagyon tudom össze állítani minden alkalommal, de a végeredmény nem mindig áll jól.

Nyáron igen, de télen... ;((

nov. 11. 21:48
 1/4 Metionin ***** válasza:
100%
Átérzem a problémát, most 47 kg vagyok izommal de sokáig szimplán sovány voltam és a 43-at nem tudtam sehogy túllépni. Sok ruhában még így is soványnak nézek ki, főleg ősszel meg télen. Azt tudom mondani, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, amiket én, pl. ne hordj bő ruhákat, mert abban csak soványabbnak nézünk ki, nyugodtan vedd fel a (részben) feszülőst. Ha csontos a vállad, válassz a nyakánál díszített, vállnál fodros felsőt. A derekadat hangsúlyozd ki, ha pl. felveszel egy A vonalú szoknyát és beletűröd a blúzt úgy hogy a blúz kicsit laza, középen meg övvel elválasztod, az rengeteget dob a kinézeten. Úgy alapból az A vonalú szoknyák, ruhák adnak egy kis szélességet csípőben. Kerüld azokat a felsőket, amik ilyen átlapoltak, amibe dekoltázs kellene, viszont a v alakú kivágások, érdekes pántos megoldások, szűk felsőrész bő ujjakkal meg hasonlók nekünk kedveznek.
nov. 11. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
13%
Milyen magas vagy? Amúgy hallottál már arról, hogy nem a ruha teszi az embert?
nov. 11. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Fehér nadrág, fekete egész cipő, sötétebb (fekete/kék) blúz pl. csinos lenne.
tegnapelőtt 05:18
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
Én kamasz fiúként amikor olyan voltam mint a fogpiszka, mindig bő, deszkás cuccokat hordtam. Bár ez nem tudom mennyire releváns egy nő esetén. Az elegáns, rád szabott ruhák, amik nem lógnak rajtad, biztos jól állnak.
tegnapelőtt 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!