Hogyan öltözködjek nőiesen fiúként?
Fiúként elég nőies arcom van így sokan összekevernek egy transz férfival, mármint azt hiszik, hogy nő vagyok aki fiúként akar kinézni.Azóta inkább nőiesen szeretnék/és igyekszem öltözni, legalább nem szólnak be, mert annyira nőies vonásaim vannak,hogy észre se veszik a lapos melleim.Tudom, hogy gáz meg minden de ez van.
Az osztály társaimat nem igazán zavarja, persze szoknyát meg ilyeneket nem igazán szeretnék hordani.
Inkább maradnék a kettő között, de mégis nőiesen öltözködni.
(A melleimet meg nem akarom kitömni(!), max. annyi, hogy megnövesztem vállig érőnek a hajam oldalt felnyíratom és felkötöm kontyba vagy valami.)
Sajnos méghozzá fiúkhoz képest elég alacsonynak számítok.
Szóval, ja egy kicsit megsz09atott a genetika. :')
+ ez NEM LMBTQ kérdés.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Trollok kíméljenek.
F/17
167-70 cm
60-70 kg
Öltöznék, ha tudnék, de felvehetek akármit ha az arcom meg a testalkatom úgy néz ki mint egy nőnek.Eltakarhatom, maszkkal is látszik.(Ugyanúgy mint egy nőn akinek masculin vonásai vannak, növeszthet hosszú hajat, kifestheti magát, lehetnek műkörmei, ugyanúgy látszódni fognak a vonásai, kivétel ha profi sminkes.) Mondjuk próbálkozhatok megint ilyenekkel, vagy szedhetek tesztoszteront, de nem igazán hívogat az ötlet.
De azért köszi a válaszokat!
Köszi a segítséget!😊
5. Válaszoló
Elfogadnám.😊
Ekkora zagyvaságot ritkán olvasni
Most akkor nőnek akarsz kinézni totál vagy férfinek meg nőnek egyszerre?
Ha férfinek érzed magad nehéz elhinni hogy nőies akarsz lenni
Nekem nagyon bejonnek a lanyos vonasu fiuk.
Nem kell ettol nonek oltoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!