Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek nőiesebben...

Hogyan öltözködjek nőiesebben és elegánsabban?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben arra eszméltem, hogy elslamposodtam kicsit (az utóbbi 10 évben). Képet nem rakok fel, általában edzőcipő, farmer, póló van rajtam, a hajam hosszú, olyan semmilyen, fiús, minimál smink. Nem is igazán szeretem a magassarkús, szoknyás stílust, inkább az elegánsabb sportos stílust. De ezt hogyan tehetném nőiessé?
2022. nov. 10. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Pedig az a jó irány szoknya harisnya magassarkú cipő
2022. nov. 10. 09:45
 2/5 anonim válasza:
80%

télen csinos csizma/bakancs, elegánsabb kendő/sál, póló helyett feszülősebb hosszú újjú minta nélküli felső, kiegészítőkkel feldobva (karóra, karkötő, szolid nyaklánc)

Vagy leggins tunikával. Tunikából széles a paletta, nem csak ilyen extrém csajosakat lehet kapni.

2022. nov. 10. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell magassarkú meg szoknya feltétlenül.

Lehet szövetnadrág, de akár egy nem koptatott, nem mintás sötét farmer is jó lehet. Egy csinosabb blúz, ing, pulcsi. Egy szép csizma vagy bakancs...

2022. nov. 10. 10:29
 4/5 Metionin ***** válasza:
86%
Vannak tök jó félcipők, bakancsok, bokacsizmák, amiket felvehetsz egyberuhákkal vagy simán farmerrel. Felsőkön is egy kis szabás vagy minta máris csinosabbá teszi, ezeket próbálgatni kell, hogy mi áll jól, egy másféle nyakkivágás is sokat dob egy sima pólón. Felteszel egy szolid ékszert, kis extra a hajba (hullám, fonás, csat), körömlakk esetleg és sima.
2022. nov. 10. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted a blézereket, szerintem nagyon nőiesek, elegánsak, de mégis sportosan is lehet viselni:

[link]

2022. nov. 10. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!