Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kell vennem egy elegánsabb...

Kell vennem egy elegánsabb cipőt, tűsarkú cipőnél az hogy kerek vagy hegyes orra van az számít valamit? Melyik a jobb szerintetek?

Figyelt kérdés

Egy sima fekete lakk színű cipőről lenne szó. Munkahelyre venném (nagy multi cég). Hallottam olyat h a hegyes orrú cipő "ribis", de olyat is h a hegyes orrú a határozott, céltudatos nőt jelenti a kerek meg a kislányos.

Életemben talán kétszer volt rajtam magassarkú szal csajok adjatok tanácsot légyszi.. ha hülyeség amit kérdeztem akkor momndjátok nyugodtan :D

2022. okt. 7. 14:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj azzal, hogy mindenféle kiskegyed meg hasonló oldalak milyen áltudományos következtetéseket írnak egy cipő viseletéhez kötve.

VEdd azt, ami tetszik ÉS kényelmes!

2022. okt. 7. 14:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A hegyes orr az klasszikus stílus, mitől lenne ribis?

Maga a cipő lehet ribis, ha mondjuk 15 cm tűsarkú, 5cm platformmal, emellett fényes, és még pluszban esetleg feltűnő színű.

A cipő orra sehogy nem lehet ribis.

A hegyes orr klasszikus stílus, elegáns, nyújtja a lábat és a lábfejet.Minden alkalomra illik.Hátránya, hogy, keskeny lábfejhez kényelmes csak igazán.Széles lábfejjel kényelmesebb a kerek orrú cipő.

2022. okt. 7. 15:10
 3/13 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem egy ilyen, v. ehhezhasonló teljesen semleges...

[link]

2022. okt. 7. 15:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ami kényelmes neked, olyat vegyél. Az enyhén hegyes orr, klasszikus, elegáns.
2022. okt. 7. 15:23
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

[link]

Ezt néztem ki vagy kb ehhez hasonlót

2022. okt. 7. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez szép cipő, amit linkeltél, de ha sosem hordtál még magassarkút, akkor elsőre elég merész választás. Keress inkább egy alacsonyabb sarkú verziót, tanulj meg abban magabiztosan mozogni, majd utána emeld a tétet és a sarokmagasságot. ;)
2022. okt. 7. 15:54
 7/13 A kérdező kommentje:

6-os köszi, valóban baromi kényelmetlen de azt hittem mindegyik ilyen.. akkor még körülnézek máshol is.

Mi az a magasság amit keressek? Ami túl pici sarok az sztem viccesen néz ki.. olyat szeretnék amilyet mások is hordanak egy irodában, és fiatalos. Szóval a nagyon vastag sarok is kilőve. (Vagy nem? Igazából még nem jártam ilyen irodában, ahol mindenki elegáns.)

2022. okt. 7. 16:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

6. vagyok, szerintem elsőre 5-6 centinél magasabb sarokban ne gondolkodj.

Ez pl hogy tetszik?

[link]

Vagy az olcsóbbak közül:

[link]

2022. okt. 7. 16:11
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

Ez is jó szerintem...

[link]

2022. okt. 7. 20:05
 10/13 anonim ***** válasza:
9%
A hegyes orrúval az a baj, hogy az első 5 centi csak úgy üresen van, emiatt 50-es lábúnak néz ki a nő. Az a rész ugye jó esetben üres, hiszen nem férnek oda a lábujjak, mi több, a lábujjközök a vonalnál sokszor kilátszanak, ami elég illúzióromboló.
2022. okt. 7. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!