Kell vennem egy elegánsabb cipőt, tűsarkú cipőnél az hogy kerek vagy hegyes orra van az számít valamit? Melyik a jobb szerintetek?
Egy sima fekete lakk színű cipőről lenne szó. Munkahelyre venném (nagy multi cég). Hallottam olyat h a hegyes orrú cipő "ribis", de olyat is h a hegyes orrú a határozott, céltudatos nőt jelenti a kerek meg a kislányos.
Életemben talán kétszer volt rajtam magassarkú szal csajok adjatok tanácsot légyszi.. ha hülyeség amit kérdeztem akkor momndjátok nyugodtan :D
Ne törődj azzal, hogy mindenféle kiskegyed meg hasonló oldalak milyen áltudományos következtetéseket írnak egy cipő viseletéhez kötve.
VEdd azt, ami tetszik ÉS kényelmes!
A hegyes orr az klasszikus stílus, mitől lenne ribis?
Maga a cipő lehet ribis, ha mondjuk 15 cm tűsarkú, 5cm platformmal, emellett fényes, és még pluszban esetleg feltűnő színű.
A cipő orra sehogy nem lehet ribis.
A hegyes orr klasszikus stílus, elegáns, nyújtja a lábat és a lábfejet.Minden alkalomra illik.Hátránya, hogy, keskeny lábfejhez kényelmes csak igazán.Széles lábfejjel kényelmesebb a kerek orrú cipő.
6-os köszi, valóban baromi kényelmetlen de azt hittem mindegyik ilyen.. akkor még körülnézek máshol is.
Mi az a magasság amit keressek? Ami túl pici sarok az sztem viccesen néz ki.. olyat szeretnék amilyet mások is hordanak egy irodában, és fiatalos. Szóval a nagyon vastag sarok is kilőve. (Vagy nem? Igazából még nem jártam ilyen irodában, ahol mindenki elegáns.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!