Kell vennem egy elegánsabb cipőt, tűsarkú cipőnél az hogy kerek vagy hegyes orra van az számít valamit? Melyik a jobb szerintetek?
Figyelt kérdés
Egy sima fekete lakk színű cipőről lenne szó. Munkahelyre venném (nagy multi cég). Hallottam olyat h a hegyes orrú cipő "ribis", de olyat is h a hegyes orrú a határozott, céltudatos nőt jelenti a kerek meg a kislányos.
Életemben talán kétszer volt rajtam magassarkú szal csajok adjatok tanácsot légyszi.. ha hülyeség amit kérdeztem akkor momndjátok nyugodtan :D
2022. okt. 7. 14:22
11/13 anonim válasza:
#10 Ez azért nem igaz.Nekem 36-os, keskeny lábam van, minden magassarkúm, topánkám hegyes orrú.Egyáltalán nem így áll rajtam a cipő és nem is néz ki nagynak a lábam.Ugye itt jön be a képbe, hogy más más lábformához más fajta cipő illik.Manapság már amúgy szélesebb lábfejűeknek is árulnak hegyes orrú cipőt.
12/13 anonim válasza:
Hegyesorru magassarkú cipőkért illetve magassarkú csizmákert rajongó nővel beszélgetnek
13/13 anonim válasza:
Ha irodában dolgozó férfiként beleszólhatok: a válaszokban linkelt cipők mind jók ilyen helyre. Az én szememben a 3-as egy fokkal kevésbé elegáns, mert vastagított (félig-meddig platform) a talpa, de az is belefér. A hegyes vagy kerek orr közül pedig nyugodtan válaszd azt, ami jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!