Olyan webshopot keresek ahol extra nagy méretű női kabátokat lehet vásárolni. Van ilyen egyáltalán? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Tesómon akarok segíteni, kb 145kg 162 centi magassággal és szinte semmilyen női kabát nem jó rá amit boltokba lehet kapni. A 9xl-60-as nál kéne valamivel nagyobb (az már majdnem jó) ami feljön rá.nov. 9. 15:56
2/3 anonim válasza:
Ah megnéztem, csak 58-ig van méret, bár érdemes a centiket nézni, ott elég lengék a ruhák.
3/3 anonim válasza:
Én anno 64-es kabátot vettem, Csepelen itt: [link]
Imádtam azt a kabit. szerencsére már nem kell ekkora méretű ruha. Nem is tudom mi lett ezzel a kabáttal. Lehet megvan a szekrényem mélyén levákumozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!