Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez mennyire ciki? Így is...

Ez mennyire ciki? Így is visszaveszik?

Figyelt kérdés

Kislányomnak nagyon nehéz ruhát venni. Autista, szenzoros, egyszerűen nem lehet eltalálni, hogy mi az, aminek a fazonjával, anyagával vagy egy rossz helyen lévő varrással nem lesz gondja.

Vennék neki online ruhát, de nagyon sokfélét, méretben is többet. Tudva, hogy a 80%-a nem lesz jó. Visszaveszik így, ha közel az egész rendelést nem tartanám meg? Eddig neki mindig boltban vásároltunk, ahol tudott próbálni, de legutóbb 3 boltban sem talált jót. Online amit kinéztünk, tetszene neki, de tényleges boltjuk nincs, csak webshop.

tegnap 13:42
 1/10 anonim válasza:
87%
14 napon belül, ha visszaküldöd vissza kell hogy vegyék. De mondjuk mérettáblázat a normális webshopokban van, persze így is lehet tévedni, és előfordulhat hogy élőben mégsem tetszik neki... Ha megméred a kislányod, akkor azért nem kell olyan sok méretben megvenni egy ruhát.
tegnap 13:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

1, Itt nem csak a méret a baj.

Én is szenzoros gyerek voltam, sőt, még mindig vagyok 34 évesen. Attól hogy egy harisnya jó rám, 100% pamut, még nem biztos hogy nem kaparom a falat. Arról nem találok infót, hogy s kötőgép melyik mintával dolgozott, mennyire sima vagy bordázott az adott darab. 😭

Kérdező, igen, ezt vissza lehet küldeni ha azonnal nem jó, bár néha pár óra viselés meg cimke kivágás után derül csak ki igazán.

Ez esetben meg a Vintedre, Facebook marketplacere tedd fel.

tegnap 14:05
 3/10 A kérdező kommentje:

Ha később derül ki, nem baj, megörökli a tesója. Jártunk már így. Csak ennyi ruhát nem őriznék évekig.

Sajnos nem a méret a legnagyobb baj. Sokszor az, hogy mennyire bolyhos a nadrág belső része, vagy hogy bokánál mennyire erős a gumírozás. Ezekkel már fogtunk mellé úgyis, hogy ugyanannak a márkának látszólag hasonló fazonját vettem.

Többnyire azonnal ki is derül, ha nem jó, mert 10 másodperc után úgy veszi le, mintha savba mártottam volna. Borzasztóan nehéz.

tegnap 14:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Online rendelést 14 napig vissza lehet küldeni, akár a teljes rendelést is, csak a címkéket ne vágd le róla.
tegnap 14:44
 5/10 Metionin ***** válasza:
100%
Vissza lehet küldeni, ha címkés, közük nincs hozzá, hogy miért küldted vissza. Mondjuk szerintem először próbáljatok ki 1-2 darabot és ha lesz jó, akkor abból több színt vagy több mintásat vagy simán ugyanazt több példányban. Nézzétek meg, hogy mi az ami tuti jó, mi az, amit képről is látni, hogy nagyobb valószínűséggel nem lesz vele gond.
tegnap 16:15
 6/10 anonim ***** válasza:
63%
Én nem vagyok se autista, se szenzoros, de nem rendelek ruhát online pont ezért. Egyszerűen egyszer fel kell vennem, éreznem kell milyen ahhoz, hogy el tudjam dönteni jó lesz-e.
tegnap 16:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
4-5, Ja, mondjuk tipikusan a cimke a másik, amit egy autista rühell. Ezért mondtam a Vintedet.
tegnap 17:24
 8/10 Metionin ***** válasza:
100%
#7. A címkét szinte mindenki rühelli, én is csak addig bírom ki, amíg felpróbálom hogy jó-e a ruha.
tegnap 17:28
 9/10 anonim ***** válasza:

8, Jaja, én se bírom.

Hát még egy autista gyerek, még addig se bírja ki. Lehet nem jönnek rá mi a baj, a cimke vagy maga a ruha 😆

tegnap 17:42
 10/10 Metionin ***** válasza:
100%
#9. Igaz :D amúgy gyárthatnának bevarrt címke nélküli ruhát, úgyis van rajta az a lógós címke, nem lehetne arra írni a lényegi infót? Sokszor megőszülök, mire pengével úgy kioperálom azt a szart, hogy teljesen kijöjjön, mert akkor is érzem ha tövig bevágom.
tegnap 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!