Ez mennyire ciki? Így is visszaveszik?
Kislányomnak nagyon nehéz ruhát venni. Autista, szenzoros, egyszerűen nem lehet eltalálni, hogy mi az, aminek a fazonjával, anyagával vagy egy rossz helyen lévő varrással nem lesz gondja.
Vennék neki online ruhát, de nagyon sokfélét, méretben is többet. Tudva, hogy a 80%-a nem lesz jó. Visszaveszik így, ha közel az egész rendelést nem tartanám meg? Eddig neki mindig boltban vásároltunk, ahol tudott próbálni, de legutóbb 3 boltban sem talált jót. Online amit kinéztünk, tetszene neki, de tényleges boltjuk nincs, csak webshop.
1, Itt nem csak a méret a baj.
Én is szenzoros gyerek voltam, sőt, még mindig vagyok 34 évesen. Attól hogy egy harisnya jó rám, 100% pamut, még nem biztos hogy nem kaparom a falat. Arról nem találok infót, hogy s kötőgép melyik mintával dolgozott, mennyire sima vagy bordázott az adott darab. 😭
Kérdező, igen, ezt vissza lehet küldeni ha azonnal nem jó, bár néha pár óra viselés meg cimke kivágás után derül csak ki igazán.
Ez esetben meg a Vintedre, Facebook marketplacere tedd fel.
Ha később derül ki, nem baj, megörökli a tesója. Jártunk már így. Csak ennyi ruhát nem őriznék évekig.
Sajnos nem a méret a legnagyobb baj. Sokszor az, hogy mennyire bolyhos a nadrág belső része, vagy hogy bokánál mennyire erős a gumírozás. Ezekkel már fogtunk mellé úgyis, hogy ugyanannak a márkának látszólag hasonló fazonját vettem.
Többnyire azonnal ki is derül, ha nem jó, mert 10 másodperc után úgy veszi le, mintha savba mártottam volna. Borzasztóan nehéz.
8, Jaja, én se bírom.
Hát még egy autista gyerek, még addig se bírja ki. Lehet nem jönnek rá mi a baj, a cimke vagy maga a ruha 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!