Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire kényelmes a Steel...

Mate022 kérdése:

Mennyire kényelmes a Steel acélbetétes bakancs?

Figyelt kérdés
Világ életemben sportcipőt hordtam af1 és magas szárúakat,de nagyon megtetszett az acélbetétes. Hallottam róla hideget,meleget. Mi a véleményetek?
tegnapelőtt 16:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve télen hideg van benne?
tegnapelőtt 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem előszörmindig szanaszét töri a sarkam de ha ezen túl vagyok akkor már teljesen kényelmes, imádok benne járni. Szerintem télen felveszel egy vastagabb zoknit és okés, nem rémlik hogy annyira fázna benne a lábam.
tegnapelőtt 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan egy Pure Trash 10 sorosra gondoltam mert olcsóbb mint a Steel és jó minőségűnek mondják.
tegnapelőtt 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Felpróbálhatod.
tegnapelőtt 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Véleményes. Egyetlen acélbetétes sem kényelmes a szó klasszikus értelmében. Egy Air Force után meg pláne...:D Első bakancsnak amúgy jó, megszokni, szétrúgni. Persze ki hogy vigyáz rá. Egy jó színes akár ütős szettet alapja is lehet.
tegnapelőtt 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!