Az acélbetétes bakancsok kényelmetlenek?
Figyelt kérdés
Egy acélbetétes steel bakancsot szeretnék, viszont mindig lebeszélnek róla a következő indokokkal: kényelmetlen, illetve télen nagyon hideg. Leírnátok a tapasztalataitokat?2016. aug. 15. 15:54
1/5 anonim válasza:
Télen valóban hideg mivel van benne acél ami lehűti. Plusz jóval nehezebb mint egy átlag bakancs, ezért kényelmetlen is lehet ha nem vagy hozzászokva. Ezen kívül semmi gond vele.
2/5 anonim válasza:
A szó klasszikus értelmében szerintem sem lehet kényelmesnek nevezni, de a maga nemében, mint acélos, nem olyan rossz. A magasabbak (15-20 soros) nyilván nehezek is, hiszen jó nagy darabok, ám ez csak megszokás kérdése. Télen azért a fázósabbaknak gondjuk lehet az orrának az áthűlése miatt, az acél nem egy jó hőszigetelő. De két vékonyabb, vagy egy vastagabb zokni ezt is orvosolhatja. A Steel minősége inkább az, amin lehet(ne) vitatkozni...
3/5 anonim válasza:
Szerintem sem kényelmetlen, ha megszokod még nem is tűnik olyan nehéznek. A lábadat viszont jól megtartja. Meg a steelnek jó a talpa a hóban. Én nem éreztem még, hogy hideg lenne.
4/5 anonim válasza:
Nem kényelmetlen. Egy jó talpbetéttel nagyon is kényelmes. Én télen is hordtam 10 soros Shelly's-t. Viszont egy katonai pl. Bundeswehr marhabőr béléses bakancs ezerszer jobb télen-nyáron.
5/5 anonim válasza:
15 soros steelem van. Először nagyon fura, de párszor felveszed megszokod. Nem kényelmetlen. Én nem is szoktam fázni benne. Amikor egyszer bejártam 5 játszóteret és felmásztam a mászókára meg ilyenek kicsit feltörte a bokám, de hamar begyógyult. Szerintem nagyon jó kis bakancs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!